Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Salah, dat pe mâna poliţiei chiar de Liverpool, după ce acest clip a apărut pe internet: "Nu vom mai face niciun comentariu"

VIDEO | Salah, dat pe mâna poliţiei chiar de Liverpool, după ce acest clip a apărut pe internet: "Nu vom mai face niciun comentariu"

Liverpool

Comentarii

Vedeta lui Liverpool, Mohamed Salah, a ajuns în vizorul Poliţiei din Merseyside, după o sesizare făcută chiar de clubul de pe Anfileld, la scurt timp după ce pe internet a apărut un clip în care egipteanul părea să-şi folosească telefonul mobil în timp ce se afla la volan.

Reprezentanţii poliţiei au confirmat că au primit imaginile, iar cazul a fost preluat de un departament specializat.

Clubul Liverpool a anunţat prin intermediul unui purtător de cuvând că au fost purtate discuţii cu jucătorul, după care imaginile au fost trimise poliţiei, urmând ca Salah să fie pedepsit şi de către club.

În clipul postat pe Twitter se vede cum Salah îşi ţine telefonul în mână în timp ce se află la volan, pe o străduţă aglomerată, maşina sa fiind înconjurată de mai mulţi fani, printre care şi copii, dornici să-şi vadă idolul.



"Am vorbit cu jucătorul şi vom rezolva intern această problemă. Nici clubul, nici jucăorul nu vor mai comenta pe seama acestui subiect", au anunţat reprezentanţii cormoranilor.
 

Afla mai multe despre: salahliverpoolsofattelefon 

viewscnt
Articole similare