Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Salah, de neoprit în Premier League. Egipteanul e tot mai aproape de Gheata de Aur. Ce record a egalat în Anglia

VIDEO | Salah, de neoprit în Premier League. Egipteanul e tot mai aproape de Gheata de Aur. Ce record a egalat în Anglia

Fotbal

Comentarii

Liverpool a remizat, în deplasare, scor 2-2, cu West Bromwich Albion, într-un meci din etapa a 35-a din Premier League, în care Mohamed Salah a înscris un gol şi a egalat recordul de goluri marcate într-un sezon de Premier League: 31.

Salah a înscris golul de 0-2, în minutul 72. Pentru Liverpool a mai marcat Ings ‘4, iar gazdele au înscris prin Livermore ’79 şi Rondon ’88 (VIDEO AICI).

Recordul de 31 de goluri a fost stabilit de Alan Shearer în sezonul 1995/1996 şi egalat apoi de Cristiano Ronaldo (2007/2008) şi de Luis Suarez (2013/2014). În plus, egipteanul conduce în clasamentul pentru Gheata de Aur cu 62 de puncte, cu patru mai multe decât Lionel Messi.

Meciurile Arsenal – West Ham United, Stoke City – Burnley şi Manchester City – Swansea se vor disputa duminică, în direct la Telekom Sport, în timp ce partida Everton – Newcastle este programată luni, iar confruntarea Chelsea – Huddersfield Town va avea loc la 9 mai.

Afla mai multe despre: liverpoolangliapremier leaguesalahmanchester city 

viewscnt
Articole similare