Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Salut, Boss! Cum te simţi?”. Runda a doua între Materazzi şi Zidane? Moment incredibil cu antrenorul lui Real Madrid

VIDEO | „Salut, Boss! Cum te simţi?”. Runda a doua între Materazzi şi Zidane? Moment incredibil cu antrenorul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Marco Materazzi a fost răzbunat! Ce-i drept, în glumă. Şeicul de la Almeria l-a lovit cu capul în piept pe Zinedine Zidane la o întâlnire amicală la care a participat şi altă legendă a lui Real Madrid, Guti.

Zidane s-a întâlnit cu Guti şi cu Turki Al-Sheikh, Şeicul Almeriei, iar împreună au un la cale un filmuleţ în care imită celebra lovitură a lui „Zizou” în pieptul lui Materazzi.

Replica lui Materazzi nu a întârziat să apară. Victima lui Zidane din finala Mondialului din 2006 pare să fi trecut peste acel moment a răspuns amuzat la clip cu următorul mesaj: „Salut, Boss! Cum te simţi? Ne vedem curând”.

 

Întâlnirea a avut loc prin intermediul lui Guti, cel care este într-o relaţie foarte bună cu Zidane încă din perioada Real Madrid şi care o antrenează acum pe Almeria. Ei au fost prieteni ca jucători şi au colaborat pe vremea când Guti era antrenorul echipei a doua a „galacticilor”.

Francezul i-a făcut o surpriză conducătorului de la Almeria. I-a adus un tricou cu numele său şi cu numărul 5, pe care l-a semnat.

 

 

Afla mai multe despre: zidanematerazzialmeiraguti 

viewscnt
Articole similare