Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sancţiuni severe în caz de coronavirus! Un club din Liga 1 propune cele mai drastice măsuri pentru jucătorii infectaţi cu COVID-19

VIDEO | Sancţiuni severe în caz de coronavirus! Un club din Liga 1 propune cele mai drastice măsuri pentru jucătorii infectaţi cu COVID-19

Superliga

Comentarii

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, s-a declarat adeptul sancţionării severe a fotbaliştilor în situaţia în care aceştia se îmbolnăvesc cu noul coronavirus.

Oficialul ieşenilor va pleda ca jucătorii din Liga 1 să fie sancţionaţi cu 25% din venitul anual, dacă aceştia vor fi diagnosticaţi cu virusul asiatic.

”Probabil în contractele jucătorilor va apărea o clauză specială, în care jucătorul va trebui să plătească dacă nu are grijă de propria sănătate. 

Din ce ştiu, e un cuantum maxim care e permis, undeva la 25% din venitul anual. Voi merge, în mod cert, la pragul maxim.”, a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele Politehnicii Iaşi.

Până acum, la Poli Iaşi nu a existat niciun caz de coronavirus. Rodny Lopes Cabral (25 de ani) este singurul jucător care a fost suspect de COVID-19. Olandezul a ieşit pozitiv la prima testare, însă la următoarele două a fost declarat negativ. La acea vreme, meciul dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi a fost amânat pentru o zi din cauza incidentului respectiv.

Afla mai multe despre: liga 1coronaviruspoli iasicovid-19 

viewscnt
Articole similare