Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sânge, mulţi pumni şi visuri împlinite! UFC şi-a desemnat noi campioni. Ameninţarea lui Khabib Nurmagomedov

VIDEO | Sânge, mulţi pumni şi visuri împlinite! UFC şi-a desemnat noi campioni. Ameninţarea lui Khabib Nurmagomedov

Alte sporturi

Comentarii

UFC 236 a fost o gală istorică pentru cea mai importantă companie arte marţiale mixte. Doi noi campioni au fost încoronaţi duminică dimineaţă, după două lupte violente care au fost decise de juriu.

În co-main event-ul galei, Kelvin Gastelum, 27 de ani, şi Israel Adesanya, 29 de ani, s-au luptat pentru titlul interimar la categoria mijlocie. Nigerianul Adesanya s-a impus prin decizie unanimă, după ce în ultima repriză a luptei a fost la un pas să îl facă knockout pe adversarul său. Performanţa fostului kickboxer este cu atât mai impresionantă, pentru că este de doar 15 luni în UFC. Adesanya urmează să se lupte cu Robert Whittaker, campionul la mijlocie, care în acest moment este accidentat, pentru a desemna un campion definitiv în această divizie. 

Main event-ul galei din Atlanta a fost cel puţin la acelaşi nivel cu lupta precedentă. Pentru titlul interimar la categoria uşoară s-au bătut Max Holloway, 27 de ani, şi Dustin Poirier, 30 de ani. A fost un adevărat război întins pe parcursul a cinci runde, în care cei doi lupători şi-au cărat o mulţime de lovituri de pumn şi de picior. Holloway, însângerat la final, nu a reuşit să devină dublu campion, el fiind "regele" de la categoria pană. Poirier a câştigat la puncte şi urmează să îl înfrunte pe Khabib Nurmagomedov pentru titlul necontestat al categoriei. "Vulturul" din Dagestan este în acest moment suspendat după ce a atacat staff-ul lui Conor McGregor la finalul luptei cu acesta, în 2018, dar a ţinut să îi transmită un mesaj noului campion interimar: "Nu sunt de acord cu juriul, 49:46. Cred că a fost egal, îi respect pe ambii luptători, iar ce a realizat Poirier până acum nu poate fi contestat. Felicitări Dustin, ne vedem în septembrie!", a spus rusul într-un post pe Twitter. 

Afla mai multe despre: ufc 236mma 

viewscnt
Articole similare