Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sânmărtean l-a luat la întrebări pe Moruţan, după eliminarea cu Gaz Metan: "Ce-o fi fost în mintea ta?” Reacţia lui Olimpiu

VIDEO | Sânmărtean l-a luat la întrebări pe Moruţan, după eliminarea cu Gaz Metan: "Ce-o fi fost în mintea ta?” Reacţia lui Olimpiu

FCSB

Comentarii

Lucian Sânmărtean s-a întâlnit la Gala Fotbalului Românesc cu Moruţan şi i-a dat câteva sfaturi legate de cariera sa.

Lucian Sânmărtean a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la FCSB în ultimul deceniu. Tehnica sa ireproşabilă i-a adus din partea fanilor porecla "Magicianul". Fostul jucător al roş-albaştrilor este încântat de Moruţan, dar i-a reproşat eliminarea din meciul cu Gaz Metan Mediaş. Tânărul fotbalist a avut o intrare criminală la Marius Constantin.

Sânmărtean: Ce o fi fost în mintea ta de l-ai accidentat atât de grav pe acel jucător?
Moruţan: Vreau să îmi cer scuze pentru intrarea de ieri seară şi îmi pare rău pentru ce a fost.

Sânmărtean: Tu trebuie să fii un jucător care desenează, care pictează, nu am înţeles acel gest când ai faultat un jucător cu experienţă, iar pentru el putea fi ultima reprezentaţie în Liga I.
Moruţan: Nu l-am lovit chiar atât de grav, dar îmi doream să marchez.

Sânmărtean: Eu eram un jucător care nu puteam să fac nici fault. Dacă intram ca şi Olimpiu, mă accidentam sigur.

Lucian Sânmărtean a primit la Gala Fotbalului premiul pentru întreaga carieră şi Moruţan a ţinut să-l felicite: ”Sunt foarte fericit pentru el, iar când eram mai mic mă uitam cu drag la tine”.

Sânmărtean i-a întors complimentele lui Moruţan şi i-a urat să rămână în istoria fotbalului românesc: ”Mi se pare un jucător cu reale calităţi. Am spus de multe ori că, dacă va fi lăsat să joace meci de meci, acest copil va deveni una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. Este un jucător absolut frumos de văzut, un jucător extraordinar. Trebuie lăsat să joace, mai puţine acţiuni, el trebuie să facă acţiunile individuale, să ne încânte cu tehnica lui, nu cu asemenea accidentări. (n.r. către Moruţan) Îţi doresc să ai o carieră frumoasă, să ajungi ca la un moment dat să ţi se ofere acest titlu de excelenţă şi să mulţumeşti părinţilor tăi, fiindcă ei ţi-au dat viaţă şi ei sunt artizanii a ceea ce eşti tu astăzi”.

Afla mai multe despre: sanmarteamorutansfaturifaulteliminare 

viewscnt
Articole similare