Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săptămână grea pentru SCM Craiova. Două meciuri grele pe teren propriu. Bogdan Burcea: ”Obiectivul rămâne acelaşi”

VIDEO | Săptămână grea pentru SCM Craiova. Două meciuri grele pe teren propriu. Bogdan Burcea: ”Obiectivul rămâne acelaşi”

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei de handbal feminin SCM Craiova, Bogdan Burcea a susţinut, luni, o conferinţă de presă în care a prefaţat următoarele două partide pe care echipa sa le va desfăşura în perioada următoare.

”Obiectivul nostru principal rămâne clasarea între primele echipe din România. În acest moment, ne aflăm departe de obiectivul nostru. De aceea, mâine, indiferent de situaţia în care ne regăsim, vorbesc aici de oboseală, de accidentări, vom face tot ce ne stă în putinţă să ne adjudecăm toate cele trei puncte.

Toată lumea ştie situaţia noastră, sunt optimişti. Promit că nu ne dăm bătuţi până la final şi că vom da totul pe teren pentru a ne mulţumi suporterii. Avem meciuri din 3 în 3 zile, suntem conştienţi de acest lucru. În perioada următoare întâlnim echipe foarte puternice, Bucureşti, Vâlcea, Podravka în dublă manşă, dar noi putem promite că ne vom lupta în fiecare meci, nu vom ceda niciodată.

La noi lipsesc câteva jucătoare cheie, care ne-au oferit un plus ofensiv întotdeauna. Este vorba de Ţicu şi Zamfir. Zamfir, Ţicu şi Costa sunt în refacere. Mai devreme de începutul lunii februarie, Zamfir nu va reveni, iar la Ţicu e vorba de 4-6 luni. Lipseşte şi Flori Stanciu, care s-a operat de menisc. În meciurile cu SCM Craiova, toată lumea îşi doreşte să câştige. Ţinând de nivelul ultimilor ani, Liga Florilor este mult mai puternică în acest moment”, a spus Bogdan Burcea la o conferinţă de presă.

Craiova va juca următoarele două meciuri pe teren propriu:
SCM Craiova – CSM Bucureşti, marţi (15.01.2019), ora 18:30, Sala Polivalentă;
SCM Craiova – Podravka Vegeta, vineri (18.01.2019), ora 19:30, Sala Polivalentă

Afla mai multe despre: scm craiovahandbal femininbogdan burcea 

viewscnt
Articole similare