Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Săracul, n-are legătură cu realitatea!" Cornel Dinu, dur cu Bogdan Vintilă după meciul slab făcut de FCSB: "Dacă tăceai, filozof rămâneai"

VIDEO | "Săracul, n-are legătură cu realitatea!" Cornel Dinu, dur cu Bogdan Vintilă după meciul slab făcut de FCSB: "Dacă tăceai, filozof rămâneai"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) a vorbit în termeni duri despre Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul FCSB-ului, după egalul pe care vicecampioana l-a făcut cu Academica Clinceni, 0-0 pe Arena Naţională, şi a ratat şansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj. "Mister" a spus, în direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, că Vintilă mai bine tăcea decât să le găsească scuze jucătorilor săi.

FCSB a remizat cu Academica Clinceni (0-0), luni, pe Arena Naţională, la capătul unui joc fără o idee clară şi în care "perlelor" Coman, Man şi Tănase nu le-a ieşit mai nimic notabil. Ba mai mult, FCSB a fost dominată pe alocuri de Clinceni, o nou promovată în Liga 1.

"Dacă tăceai, filosof rămâneai. Dar săracul de el are un discurs de cădelniţă în pronaos, care încearcă să dreagă busuiocul. Nu are nicio legătură cu realitatea, iar scuzele pe care le găseşte sunt eventuale pumnale în propria echipă. Felul în care el vorbeşte nu dovedeşte decât că el doreşte să facă un perdaf de discurs, în care să scuze prestaţia lamentabilă a echipei.

Nu se poate să ai o singură situaţie mai clară, în minutul 87, şuturi repetate în blocaj. Nu se poate la această echipă. Iar maniera asta de a spune că nu ne-au ieşit pasele... Acestea sunt lucruri care nu se spun, acestea se discută în vestiar cu vătraiul pe masă, cu jucătorii, dacă ştii că ai făcut lucruri de-astea la antrenament, ca să poţi să le ceri jucătorilor ceva ce ai exersat. Dar am rezerve, pentru că jocul FCSB-ului, de foarte mult timp, e lipsit de pase filtrante, de premeditare în joc"
, a spus Cornel Dinu, în direct la Telekom Sport, după meci.

Bogdan Vintilă: "Decât nimic, mai bine aşa!"

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă, nu-şi face griji în urma celui de-al doilea pas greşit din 2020. După ce a pierdut cu CFR Cluj, scor 1-0, FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0. Tehnicianul vicecampioanei României priveşte partea plină a paharului.

"Se adaugă în zestrea noastră de puncte. Decât nimic, mai bine aşa. Da, da, se poate întâmpla orice, mingea e rotundă. Mulţi dădeau partida câştigată de dinainte, dar nu am reuşit să desfacem apărarea aglomerată.

Nu am reuşit să marcăm în această seară, din păcate. Noi nu am reuşit să marcăm. Învăţăm din asemenea meciuri. Acum nu am pierdut. E un lucru bun. Nu trebuie să fac un capăt de ţară. E adevărat că nu am reuşit să câştigăm, dar pe termen lung vrem să ne atingem obiectivul. Fiecare echipă vrea să nu primească gol, fiecare şi-a arătat strategia. Strângem rândurile, pentru că urmează un alt joc, în care sunt trei puncte. Nu vedeţi că nu prea mai contează unde eşti? Discutăm la final, atunci mai discutăm. Se poate ca acest punct să ne facă pe noi campioni"
, a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare