Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare în vestiarul ieşenilor! Cine a fost aniversat în preziua meciului cu FCSB

VIDEO | Sărbătoare în vestiarul ieşenilor! Cine a fost aniversat în preziua meciului cu FCSB

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican a împlinit astăzi 42 de ani, iar fotbaliştii săi i-au cântat "La mulţi ani! " în vestiar. Cel mai frumos cadou pentru antrenor ar fi o nouă victorie a moldovenilor în faţa FCSBului, în Copou.

Flavius Stoican a avut parte de o surpriză plăcută din partea fotbaliştilor de la Politehnica Iaşi. De ziua sa, antrenorul a primit un tort şi promisiuni că va avea motive de bucurie duminică seară la sfârşitul meciului cu FCSB. În sezonul trecut, alb-albaştrii au învins vicecacmpioana României în ambele partide jucate pe teren propriu. Eşecul din play-off i-a fost chiar fatal echipei lui Dică. FCSB a ratat titlul în urma înfrângerii din Moldova. Stoican a fost sărbătorit de jucători a doua zi după ce antrenorul s-a dezlănţuit într-o conferinţă de presă în care s-a arătat deranjat de criticile adresate echipei în ultima perioadă. 

Si nu a fost singură surpriză de care a avut parte antrenorul ieşenilor în ziua în care a împlinit 42 de ani. La ultima şedinţă de pregătire dinaintea meciului cu FCSB, mai mulţi suporteri au venit la terenul de antrenament pentru a-l felicita pe Flavius Stoican. 

Afla mai multe despre: stoicananiversarepoli iaşifcsb 

viewscnt
Articole similare