Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare la Rapid, la 98 de ani de la înfiinţarea clubului! Cum au petrecut giuleştenii

VIDEO | Sărbătoare la Rapid, la 98 de ani de la înfiinţarea clubului! Cum au petrecut giuleştenii

Rapid

Comentarii

Rapidul a împlinit 98 de ani. La aniversare au fost prezente gloriile care au făcut istorie în Giuleşti. Gara de Nord a fost locul unde rapidiştii şi-au dat întâlnire.

Pe 25 iunie 1923 era semnat actul de naştere al clubului care are în palmares 3 titluri de campioană şi 13 Cupe ale României.  Preşedintele Daniel Niculae a dat tonul scandărilor în Gara de Nord, acolo unde a început sărbătoarea alb-vişinie.

Au lipsit suporterii, dar au fost prezente fostele glorii. Florin Motroc, Ionuţ Voicu sau Marian Rada. Acesta din urmă l-a şi certat în glumă pe Daniel Niculae.

Evenimentul a continuat cu dineul de la Salonul Regal, unde rapidiştii au venit cu noul autocar. Acum toată lumea aşteaptă şi transferuri de marcă. Cristi Săpunaru este primul pe listă. "Sapunaru cu siguranta isi doreste sa vina, si cand juca la Porto avea fularul Rapidului la gat atunci cand era cu Cupa in brate", a spus Voicu.

Chiar dacă este nou promovată, Rapiul are planuri mari. Peste două sezoane vrea titlul. "Îmi doresc ca in anul centenarului sa realizam ce nu s-a realizat nbiciodata in istoria Rapdiului, eventul", a spus Daniel Niculae.

Până la event, Rapidul are de tras după revenirea în Liga 1: "Obiectivul e mentinerea in prima liga, formarea unui grup puternic si mentinerea in prima liga".



 

Afla mai multe despre: rapidaniversarevideo 

viewscnt
Articole similare