Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare la Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au petrecut doar înainte de meciul cu CFR Cluj. Patronul lui Sepsi: "Nu am beneficiat de nici un ban de la Budapesta"

VIDEO | Sărbătoare la Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au petrecut doar înainte de meciul cu CFR Cluj. Patronul lui Sepsi: "Nu am beneficiat de nici un ban de la Budapesta"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK a reuşit să se califice matematic în play-off-ul Ligii I, iar înainte de meciul cu CFR, din Cupă, momentul a fost sărbătorit la Sfântu Gheorghe

Gazdele le-au oferit fanilor un foc de artificii pentru a sărbători calificarea în play-off. La al doilea său sezon din istorie în prima ligă, Spesi OSK se va lupta pentru un loc de cupă europeană. Patronul covăsnenilor a vorbit înainte de meci la microfonul Telekom Sport.

"Suntem foarte foarte bucuroşi fiindcă am reuşit un mare lucru, să intrăm în play-off, dar nu uităm nici de meciul de astăzi, pe care am vrea să îl câştigăm. Secretul este al tuturor, nu numai al meu, începând de la antrenorul Neagoe, până la staff-ul lui, toţi jucătorii. Trebuie să spunem că este un succes făcut de toată lumea", a declarat Laszlo Dioszegy înainte de meci.

Acesta a comentat şi finanţarea venită de la Budapesta: "Banii de la guvernul Ungariei aici tot ce vedeţi nu a intrat nici un cent, nici un leu, nici un dolar, nici un forint. Deci tot proiectul nostru, încă din anul 2017, primim ceva bani pentru infrastructură, pentru a construi un stadion la capătul oraşului, pentru juniori şi pentru jucătorii tineri. Deci în nici un caz Sepsi OSK, echipa mare, nu a beneficiat de nici un ban"

Afla mai multe despre: sepsiartificiiplay-off 

viewscnt
Articole similare