Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare la Târgovişte! Chindia câştigă cu Luceafărul şi promovează în Liga I! U Cluj şi Petrolul se bat pe locul de baraj

VIDEO | Sărbătoare la Târgovişte! Chindia câştigă cu Luceafărul şi promovează în Liga I! U Cluj şi Petrolul se bat pe locul de baraj

Liga 2

Comentarii

Chindia Targoviste a câştigat cu scorul de 4-1 meciul cu Luceafărul Oradea şi a promovat oficial în Liga I. Academia Clinceni şi Chindia Târgovişte sunt formaţiile care au promovat direct, iar U Cluj şi Petrolul se vor bate în ultima etapă pentru locul de baraj.

Au marcat Florea 28', Mihai 64', Novac 89' şi Cherchez 90+1' pentru Chindia, respectiv Paraschiv 17' pentru Luceafărul. În minutul 75, de la oaspeţi a fost eliminat Mitrică.

Ultima partidă a etapei, UTA Arad – Petrolul Ploieşti, se va disputa duminică, de la 14:00, la Telekom Sport 1.

Lupta pentru locul de baraj se va da între U Cluj (locul 3, 79 de puncte, 37 de jocuri) şi FC Petrolul Ploieşti (locul 4, 74 de puncte, 36 de jocuri). Prahovenii au avantajul meciurilor directe, după ce au marcat două goluri pe Cluj Arena, astfel că în caz de egalitate de puncte, Petrolul va merge la baraj.

Liga 2 - Chindia - Luceafărul (Repriza secundă)

Liga 2 - Chindia - Luceafărul (Prima repriză)

Chindia Targoviste ocupă, în acest moment, locul doi în clasamentul Ligii 2 şi mai are nevoie de un singur punct pentru a promova matematic în primul eşalon fotbalistic.

Probleme cu terenul pentru Chindia în cazul promovării

Dacă va promova în Liga 1 cei de la Chindia Târgovişte se văd obligaţi să-şi schimbe stadionul pe care ar urma să dispute meciurile de acasă, deoarece arena proprie, de lângă Turnul Chindiei, are nevoie de reparaţii capitale.

Astfel, oficialii Chindiei au ales stadionul din Mioveni pentru disputarea meciurilor programate pe teren propriu până la modernizarea stadionului din Târgovişte.

Afla mai multe despre: chindialuceafărulliga 2 

viewscnt
Articole similare