Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare roş-albastră! Clubul Steaua a împlinit astăzi 72 de ani de existenţă. Nume mari au participat la evenimentul aniversar

VIDEO | Sărbătoare roş-albastră! Clubul Steaua a împlinit astăzi 72 de ani de existenţă. Nume mari au participat la evenimentul aniversar

Sporturi

Comentarii

Mihai Nistor, Adrian Bumbescu, Simona Gherman şi Alina Dumitru au fost printre sportivii importanţi ai clubului din Ghencea prezenţi la festivitatea organizată de MApN.

Sportivii legendari ai clubului i-au iniţiat pe micuţii de la şcolile din sectorul 6 în tainele sporturilor care i-au făcut celebri. 

"Steaua m-a ales pe mine, sunt de 18 ani în clubul ăsta şi mă bucur că şi astăzi sunt aici şi îmi doresc şi la 100 de ani de Steaua să fiu aici şi să  îi urez La mulţi ani"  a spus campioana olimpică Simona Gherman. 

"Sper avem cât mai mulţi campioni, cu ocazia asta vreau să urez şi eu clubului Steaua La mulţi ani şi să aibă cât mai mulţi campioni, aşa cum ne dorim cu toţii" a declarat la rândul său Alina Dumtru. 

Judoul şi scrima au fost sporturile care au adus medalii importante României la ultimele ediţii ale Jocurilor Olimpice. 

"Cred că şi Andreea Chiţu are speranţă, şi Corina Căprioriu are speranţă, depinde de ele, de ei, că nici băieţii nu putem să îi dăm la o parte, au şi dovedit, Simionescu a şi obţinut medalii frumoase la Grand Prix-uri. Obiectivul este o singură medalie din ceea ce ştiu şi cred că dacă îşi doresc cu adevărat pot veni de acolo cu măcar o medalie" a adăugat Alina Dumitru, medaliată cu aur de la Beijing 2008.  
 
 

Afla mai multe despre: steauaaniversarealina dumitrusimona gherman 

viewscnt
Articole similare