Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Savehof - Vâlcea 17-23. Victorie mare pentru Vâlcea. Liscevic a făcut un meci excelent

VIDEO Savehof - Vâlcea 17-23. Victorie mare pentru Vâlcea. Liscevic a făcut un meci excelent

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a învins duminică, în deplasare, formaţia suedeză IK Savehof, scor 23-17 (15-7), în al doilea meci din grupa principală II a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Mortensen şi Dano, câte 4 goluri, pentru Savehof, şi Liscevici 5 reuşite, pentru SCM Râmnicu Vâlcea.

În urma rezultatului, SCM Râmnicu Vâlcea adună 4 puncte (locul 4).

Prima dispută a rundei a fost sâmbătă, între liderul Gyor (11 puncte) şi Buducnost (6), scor 26-24, iar ultima va fi tot duminică, între Krim şi Brest.

În prima etapă a grupei, campioana României a învins Krim Ljbljana, cu 31-16.

Campioana României va avea următorul program în grupa II: SCM – Gyor (8 februarie), Krim – SCM (22 februarie), SCM – IK Savehof (29 februarie) şi Gyor – SCM (7 martie).

În grupa preliminară C a competiţiei, SCM Râmnicu Vâlcea a obţinut rezultatele: 34-17 şi 28-31 cu SG BBM Bietigheim, 24-37 şi 23-26 cu Brest, 19-23 şi 20-21 cu Buducnost.

În grupa principală I joacă şi formaţia CSM Bucureşti.

Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

LIVE VIDEO Savehof - Vâlcea 17-23

Min 60. Şase goluri diferenţă, Vâlcea se impune pe terenul lui Savenhof. Rezultat final 23-17

Cu 10 minute înainte de final, Vâlcea pare să se desprindă în câştigătoare. Suedezele au o linie de 9 metri bună, dar Vâlcea are mai multă calitate individuală. 8 goluri avans în minutul 51.

Min 44: Vâlcea are 9 goluri avans şi continuă să facă un meci bun

Min 40. Gazdele au reuşit să mai reducă din diferenţă. Vâlcea continuă însă să controleze meciul. ElGhaoui face 17-10

Min 33. Câte un gol de fiecare echipă în debutul reprizei secunde

Start în repriza a doua

Pauză: Vâlcea conduce clar cu un avantaj de 8 goluri. Mai jos ai un rezumat al primei părţi

Min 29. Kiki Liscevic continuă să impresioneze. Marchează al 15-lea gol al vâlcencelor care s-au desprins clar pe tabela

Min 26: Gol Samara da Silva! Vâlcea conduce clar ostilităţile

Min 24: Din nou, Liscevic!! Sârboaica o duce pe Vâlcea la patru goluri avans.

Min 20: Vâlcea are trei goluri avans pentru prima dată! Lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine

Min 18. Gol Liscevic! Fuleu remarcabil al sârboaicei, care se înalţă şi marchează superb. Vâlcea are din nou două goluri avans

Min 17: Gol Florica! Gazdele egalaseră situaţia la şase, dar Vâlcea trece din nou în avantaj după golul lui Florica. Avantaj minim pentru echipa noastră.

Min 12: Vâlcea conduce în sfârşit. În acest moment, oltencele au 6-4, iar defensiva lui Savenhof se clatină. Liscevic marchează golul şase şi o face într-o manieră spectaculoasă

Min 6: Încă două goluri de fiecare echipă. Echilibru perfect în startul meciului. 

Min 4:40 După 40 de secunde trecute de minutul 40, Vâlcea marchează primul gol.

Min 4: Savehof a început mai bine şi a deschis scorul. Este 1-0, dar au trecut deja patru minute din meci, iar echipa noastră nu impresionează

A început meciul. 


După 5 meciuri, Râmnicu Vâlcea are 2 puncte în grupă, în urma victoriei din etapa precedentă 31-16 contra celor de la Ljubljana. Savehof are de asemenea două puncte, învingând aceeaşi formaţie, dar în deplasare.

Româncele au pierdut celelalte patru partide contra lui Buducnost (de două ori), dar şi contra franţuzoaicelor de la Brest.

În deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea nu a câştigat niciodată în grupa de calificare, pierzând meciurile de la Brest (37-24) respectiv Buducnost (23-19).

Nici Savehof nu are vreo victorie pe teren propriu. A pierdut în mod surprinzător cu Ljublijana, dar şi cu marea favorită, Gyor.

Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 3, duminică de la ora 18:00. 

  • LIVE VIDEO Savehof - Vâlcea, duminică, 18:00, în direct la Telekom Sport 3 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe