Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Savuros! "Dacă e cel mai bun jucător acolo, o să luăm titlul!". Răspuns genial oferit de Markovic în faţa jurnaliştilor

VIDEO | Savuros! "Dacă e cel mai bun jucător acolo, o să luăm titlul!". Răspuns genial oferit de Markovic în faţa jurnaliştilor

Superliga

Comentarii

Jovan Markovic (20 de ani) a reuşit o dublă pentru Academica Clinceni în victoria, 4-3 cu FC Botoşani la capătul unui meci nebun, şi a prins aripi la declaraţii. Atacantul care aparţine de U Craiova a spus că vrea să se întoarcă în Bănie în sezonul viitor şi a oferit o declaraţie amuzantă la interviurile de după meci. Fotbalistul "s-a umflat în pene" de faţă cu jurnaliştii de la zona mixtă.

Markovic, declaraţie savuroasă: "Dacă e cel mai bun jucător acolo, o să ia Craiova titlul!"

Markovic a contribuit din plin la victoria obţinută de Academica Clinceni în faţa Botoşaniului, pe teren propriu, după ce echipa lui Ilie Poenaru a fost condusă cu 2-0 şi 3-1 de formaţia lui Marius Croitoru. Dubla i s-a urcat la cap atacantului şi acesta a oferit o declaraţie îndrăzneaţă.

Întrebat de jurnalişti dacă e de părere că U Craiova va lua titlul în sezonul viitor, cu el în lot, Markovic a răspuns: "Vă daţi seama, dacă e cel mai bun jucător acolo, o să luăm titlul", a spus acesta.

Jovan Markovic vrea la Universitatea Craiova: "Să câştigăm titlul la anul"

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (1-3), echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1. Markovic a reuşit dubla, iar la finalul meciului a recunoscut că e nerăbdător să revină la echipa cu care mai are contract până în 2024. "Au fost discuţii. Eu vreau să joc pentru Universitatea Craiova şi să marchez cât mai multe goluri, să câştigăm titlul la anul", a recunoscut tânărul atacant. 

Markovic a jucat 270 de minute în 12 partide din acest sezon pentru Academica Clinceni, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat două pase de gol.

Afla mai multe despre: jovan markovicu craiovatitlucampioanadeclaratievideo 

viewscnt
Articole similare