Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal după meciul dintre Turris şi UTA. Cum a reuşit Florin Bratu să stingă conflictul: "S-au speriat de mine"

VIDEO | Scandal după meciul dintre Turris şi UTA. Cum a reuşit Florin Bratu să stingă conflictul: "S-au speriat de mine"

Liga 2

Comentarii

Meciul dintre Turris Turnu Măgurele şi UTA Arad, scor 1-1, a fost urmat de un scandal pe tunelul care duce la vestiare, scandal pe care Florin Bratu a reuşit să-l aplaneze.

"Am văzut jucători supăraţi în vestiar, plângeau că nu au câştigat acest meci. Atunci când te oftici, când îţi pare rău înseamnă că îţi doreşti mai mult pe viitor şi transmiţi şi celorlalţi.

Sunt două echipe care îşi doresc victoria, două echipe bune. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Cert este că atunci când m-au văzut pe mine s-au speriat", a declarat Florin Bratu.

Turris Turnu Măgurele şi UTA Arad au remizat, miercuri seară, scor 1-1, în etapa a 12-a a Ligii 1. Ciprian Rus a deschis scorul pentru arădeni, în minutul 54. 11 minute mai târziu, UTA a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Andrei Rus, pentru ca în minutul 78 Sergiu Negruţ să stabilească scorul final.

"Speram mai mult după eliminare, însă mă bucur că am revenit, că nu am pierdut. Un joc greu, totuşi noi suntem o nou promovată. I-am surprins de câteva ori pe cei de la UTA, o echipă bună.

Obiectivul nostru nu este promovarea. Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-8. Luăm meci cu meci şi încercăm să formăm o echipă puternică, ambiţioasă şi care să pună probleme celorlalte candidate", a mai spus Bratu.

Afla mai multe despre: bratu 

viewscnt
Articole similare