Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal imens în judo-ul românesc. Corina Căprioiu renunţă la sport şi acuză federaţia. "Nu au loc de noi!"

VIDEO | Scandal imens în judo-ul românesc. Corina Căprioiu renunţă la sport şi acuză federaţia. "Nu au loc de noi!"

Sporturi

Comentarii

Vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu a anunţat la Telekom Sport că renunţă la sportul de performanţă.

Corina Căprioiu a decis să renunţe la sportul de performanţă, după Jocurile Europene de la Minsk. La competiţia din Belarus, Corina a fost eliminată în turul secund, însă decizia ei fusese luată cu mult timp înainte. 

Vei continua?

Nu.


Te retragi?
 Absolut, da.Am gândit-o de dinainte. Sunt mai multe motive. Sunt promisiuni încălcate. Sunt promisiuni nerespectate şi nu merită să îmi sacrific vârsta, sănătatea şi familia. Sunt dezamăgită de mine că nu am reuşit să îmi revin.

Căprioriu anunţase că se retrage după Jocurile de la Rio, dar după un an şi jumătate, în 2018, a revenit în competiţii. Corina a comentat pentru Telekom Sport situaţia din federaţie fără a da prea multe detalii. 

"Nu ştiu ce nu merge. Probabil nu au loc oamenii de noi.

Despre antrenorul japonez nu pot să spun nimic. (n.r. un reputat sensei japonez Kohei Oishi a venit în 2017 în România pentru a antrena loturile de seniori ale României, cu obiectiv clar - Jocurile Olimpice de la Tokyo) Eu m-am antrenat doar cu Berceanu şi cu Richter. Pentru mine antrenorul japonez nici nu a contat şi nu ar conta dacă, printr-o minune, aş mai rămâne. Eu cu ei am obţinut rezultate", a mai declarat Căprioriu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniacaprioriuretrgerejudo 

viewscnt
Articole similare