Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal imens la Dinamo! Fanii au oprit autocarul echipei, iar jucătorii şi staff-ul au fugit la Săftica! Jandarmii au venit să-i păzească

VIDEO | Scandal imens la Dinamo! Fanii au oprit autocarul echipei, iar jucătorii şi staff-ul au fugit la Săftica! Jandarmii au venit să-i păzească

Dinamo București

Comentarii

Umilinţa suferită de Dinamo cu nou promovata Chindia Târgovişte i-a scos din sărite pe fani. Aceştia au oprit autocarul echipei la Baloteşti, au spart geamurile, iar jucătorii şi toţi cei din staff s-au ascuns la baza de pregătire de la Săftica!

UPDATE 23:30

 

Dinamoviştii au cerut intervenţia Jandarmeriei. O dubă a ajuns la Săftica, pentru a asigura protecţia jucătorilor şi a celor din staff-ul tehnic. 

 


Continuă scandalul la Dinamo. Suporterii nu au putut accepta o nouă înfrângere a favoriţilor şi mai ales locul din clasament. Pe drumul de la Ploieşti spre Bucureşti, mai exact la Baloteşti, autocarul echipei a fost oprit de aproximativ 50 de fani care purtau cagule. Aceştia au spart geamurile autocarului, iar dinamoviştii au fost nevoiţi să se refugieze la baza de pregătire de la Săftica, pentru a scăpa de furia suporterilor. 

Fanii alb-roşilor au început scandalul încă din timpul meciului şi au continuat şi în faţa vestiarelor. Căpitanul Dan Nistor a încercat să aplaneze conflictul, fără succes însă. 

Afla mai multe despre: dinamosuporteriscandalbataie 

viewscnt
Articole similare