Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Scandal în finala de la US Open! Osaka a învins-o pe Serena Williams. Momente incredibile în timpul meciului

VIDEO | Scandal în finala de la US Open! Osaka a învins-o pe Serena Williams. Momente incredibile în timpul meciului

Tenis

Comentarii

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17, scor 6-2, 6-4.

Osaka s-a impus într-o oră şi 19 minute. În setul doi, Serena Williams a avut o dispută cu arbitrul de scaun, ceea ce i-a atras o penalizare de un game.

Trofeul de sâmbătă este primul de grand slam pentru Naomi Osaka şi al doilea din carieră, după cel obţinut la Indian Wells, tot în 2018. Potrivit WTA, Osaka este prima japoneză câştigătoare a unui titlu de grand slam.

În debutul setului doi, Serena a primit avertisment de la arbitrul Carlos Ramos pentru coaching, după ce Ramos a observat un gest al antrenorului Patrick Mouratoglou.

Al doilea avertisment a venit după ce Serena a dat cu racheta de pământ. Fiind al doilea, ea a pierdut primul punct din următorul game şi a ripostat dur la adresa arbitrului: "Nu am trişat! Nu am primit sfaturi, e incredibil ce se întâmplă! Eu nu trişez niciodată, mai bine pierd".

La 4-3 în setul doi, Ramos i-a dat un al treilea avertisment Serenei şi un game de penalizare după ce americanca l-a făcut "hoţ" şi "mincinos". Osaka a ajuns astfel la 5-3, iar supervizorii au intervenit pentru a o calma pe Williams. "Sunt jucători care au făcut mai rău de atât şi nu au păţit aşa ceva! Doar pentru că sunt bărbaţi... Nu se poate!", a exclamat tenismena de 36 de ani.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe