Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal incredibil în NBA! O bătaie pe teren şi un gest oribil: "Nu vezi aşa ceva nici pe străzi!" Ce s-a întâmplat în Lakers - Rockets

VIDEO | Scandal incredibil în NBA! O bătaie pe teren şi un gest oribil: "Nu vezi aşa ceva nici pe străzi!" Ce s-a întâmplat în Lakers - Rockets

NBA

Comentarii

Houston Rockets a învins-o pe LA Lakers, scor 124-115, într-o partidă transmisă în direct de Telekom Sport 1, însă spectacolul din teren a fost umbrit de un scandal imens petrecut cu patru minute înainte de final.

  • La noapte, în direct pe Telekom Sport 1, de la 01:00 ai partida Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks

Terenul de baschet s-a transformat în ring de box, cu Rajon Rondo (LA Lakers) şi Chirs Paul (Houston) în rolul pugiliştilor. Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce James Harden a cerut un fault la o fază în care a reuşit să marcheze şi ar fi dorit o aruncare liberă suplimentară, moment în care a fost apostrofat de Ingram. Chris Paul a intervenit imediat, iar de aici până la bătaie a mai fost un singur pas. Provocat de Paul. Rondo a fost cel care a lovit primul cu pumnul. La finalul incidentului. Rajon Rondo, Chris Paul şi Brandon Ingram au fost eliminaţi.

Ulterior, Carmelo Anthony a vorbit despre eveniment şi l-a acuzat pe Rajon Rondo de un gest oribil: acesta l-ar fi scuipat pe Chris Paul, după care a sărit la bătaie."Nu faci aşa nici pe stradă!", a declarat, şocat, Carmelo Anthony.

Afla mai multe despre: nbala lakershouston rocketsbaschetbataie 

viewscnt
Articole similare