Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal la finalul meciului CFR - Poli Iaşi. Cioinac s-a certat cu fanii clujenilor: ”Bă, v-am făcut campioni, nu uitaţi!”

VIDEO | Scandal la finalul meciului CFR - Poli Iaşi. Cioinac s-a certat cu fanii clujenilor: ”Bă, v-am făcut campioni, nu uitaţi!”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Cioinac a avut un conflict cu câţiva suporteri ai CFR-ului aflaţi deasupra tunelului de acces către vestiare. Fundaşul lui Poli Iaşi susţine că a fost înjurat şi le-a reproşat suporterilor că i-a ajutat să fie campioni, prin victoria în faţa FCSB-ului, în sezonul trecut.

Momente tensionate la finalul partidei CFR Cluj - Poli Iaşi 1-0. Câţiva suporteri ai CFR-ului i-au huiduit pe jucătorii lui Poli Iaşi, iar Cioinac a izbucnit. Acesta a avut un scurt dialog cu grupul de fani aflaţi deasupra intrării spre vestiare şi le-a reamintit acestora că i-a făcut campioni: ”Băi, nu ţipaţi, că v-am făcut campioni, în p... mea! Nu uitaţi! Trebuie să aplaudaţi, nu să înjuraţi, în p...a mea! Nu uitaţi”, le-a transmis Cioinac suporterilor.

La finalul, jucătorul lui Poli Iaşi a explicat conflictul: ”Ne-au adresat nişte injurii, eu sunt mai... reacţionez foarte repede şi le-am zis să nu uite că i-am făcut campioni. Totuşi, dacă nu câştigam cu FCSB, ei, CFR Cluj, nu mai erau campioni şi meritam cel puţin aplauze din partea lor”.

Jucătorul lui Poli Iaşi a făcut referire la momentul din finalul sezonului trecut, când moldovenii au câştigat suprinzător cu FCSB, meci care la final s-a dovedit decisiv în lupta pentru titlu. În schimb, Flavius Stoican a fost aplaudat de suporterii CFR-ului.

 

Afla mai multe despre: ionut cioinaccfr clujliga 1poli iasi 

viewscnt
Articole similare