Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal la Napoli! Osimhen s-a răstit la Rudi Garcia în timpul meciului cu Bologna. Ce l-a nemulţumit pe nigerian

VIDEO | Scandal la Napoli! Osimhen s-a răstit la Rudi Garcia în timpul meciului cu Bologna. Ce l-a nemulţumit pe nigerian

Serie A

Comentarii

Napoli nu mai este echipa care speria granzii Europei în urmă cu un sezon. Campioana Italiei a făcut un nou pas greşit, de această dată pe Renato Dall’Ara, contra celor de la Bologna, scor 0-0.

Echipa antrenată de Rudi Garcia a dominat meciul pe toată durata celor 90 de minute, dar nu a reuşit să trimită mingea în plasa porţii lui Skorupski. Cea mai mare ocazie a napoletanilor a avut loc în minutul 72, când albaştrii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după un henţ comis de un fundaş advers. 

Nigerianul Victor Osimhen, golgheterul lui Napoli din sezonul trecut, şi-a asumat responsabilitatea executării penalty-ului, dar a trimis pe lângă bară. Cu patru minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Rudi Garcia a decis să îl introducă pe Giovanni Simeone în locul lui Osimhen, dar fostul atacant al lui Lille nu a fost de acord cu decizia antrenorului francez. Acesta i-a reproşat tehnicianului că ideal ar fi fost ca Napoli să forţeze victoria cu doi atacanţi pe teren, în loc de unul singur.

Gruparea din sudul Italiei are doar opt punctee după primele cinci meciuri şi este la şapte puncte distanţă de liderul Internazionale. Meciul cu Udinese de la mijlocul acestei săptămâni ar putea fi crucial pentru viitorul lui Rudi Garcia, pe care fanii napoletani îl vor plecat de la echipă.

VIDEO cu reacţia nervoasă a lui Osimhen

Afla mai multe despre: victor osimhenrudi garcianapolibologna 

viewscnt
Articole similare