Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCANDAL la PSG! Mbappe are drum liber spre Madrid. Starul francez a explodat la adresa lui Tuchel

VIDEO | SCANDAL la PSG! Mbappe are drum liber spre Madrid. Starul francez a explodat la adresa lui Tuchel

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a câştigat cu 5-0 meciul de sâmbătă, împotriva celor de la Montpellier, dar fanii campioanei Franţei nu prea au motive de bucurie. Kylian Mbappe este tot mai aproape de plecarea de la PSG.

Mbappe chiar a marcat în meciul cu Montpellier, în minutul 57, în urma unei pase primite de la Neymar, care a etalat un nou look la acest meci. 

Starul francez nu a jucat toate cele 90 de minute pe teren, fiind schimbat în minutul 69 cu Icardi. De aici a pornit şi conflictul cu antrenorul Tuchel. Tehnicianul lui PSG a părut că vrea să îi explice lui Mbappe motivul pentru care l-a schimbat, însă campionul mondial nu a părut a fi de acord cu antrenorul său şi a făcut de mai multe ori semne că nu vrea să vorbească cu el. 

În cele din urmă, Tuchel l-a lăsat pe Mbappe să plece pe bancă, iar starul francez nu a părut deloc fericit, afişând o privire de om nemulţumit. Este pentru a doua oară în acest sezon când Mbappe este nemulţumit de faptul că Tuchel îl schimbă prea devreme. 

  • 21 de goluri în 24 de meciuri a marcat Kylian Mbappe în acest sezon pentru PSG
  • 200 de milioane de euro este cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt.com, fiind considerat cel mai valoros fotbalist din lume 

Afla mai multe despre: kylian mbappepsg 

viewscnt
Articole similare