Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal monstru la meciul CFR-ului. Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi a fost ţinut cu greu de oamenii din staff: "Incredibil, m-am mirat!"

VIDEO | Scandal monstru la meciul CFR-ului. Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi a fost ţinut cu greu de oamenii din staff: "Incredibil, m-am mirat!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu emoţii în amicalul cu ecuadorienii de la CS Emelec, scor 3-2, graţie golului marcat de George Ţucudean în minutul 90.

La scorul de 2-1 pentru campioana României, arbitrul partidei l-a scos din minţi pe Dan Petrescu. L-a eliminat pe Păun, marcatorul golului secund al ardelenilor, iar de aici totul a degenerat într-un scandal uriaş.

"Am reuşit să mă enervez şi azi. Am vrut să stau calm, dar aveam dubii despre arbitru, poate face alte lucruri, ca în alte cantonamente. Era o fază aşa de clară ce s-a întâmplat... M-a mirat, a văzut toată lumea, numai el nu a văzut ce trebuia să vadă.

Mi-a zis să îl schimb pe Păun, adică să scot cel mai bun jucător de pe teren, că îi dă roşu. Păi tu trebuie să dai roşu la celălalt, nu la noi. M-a enervat. Jucătorii m-au determinat să rămân în teren, toţi. Era păcat să piardă. Dar vă daţi seama că doream şi noi să câştigăm astăzi, pentru moral, indiferent că era amical şi era totul bine, era 2-1 cu o echipă foarte bună, care a venit şi cu suporteri.

E un club mare în Ecuador, campion şi care e iubit. A fost o atmosferă şi cred că asta le-a dat ceva şi jucătorilor mei, le-a dat mai multă dorinţă să câştige meciul şi cred că per total, ţinând cont că nu au jucat cei care au jucat ieri, a jucat altă echipă, eu zic că au făcut un meci bun. Nu e uşor să joci a doua zi ştiind că, cu o zi înainte a jucat o echipă care e posibil să joace cu FCSB în primul meci. Merită felicitări jucătorii, ultima zi de cantonament se lasă mereu cu accidentări sau cu bătaie. Dar deocamdată nu a ieşit nimic" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare