Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal şi la CS Dinamo, secţia kaiac-canone: ”N-am primit niciun ban de patru luni!” / ”M-am împrumutat să ajung acasă”

VIDEO | Scandal şi la CS Dinamo, secţia kaiac-canone: ”N-am primit niciun ban de patru luni!” / ”M-am împrumutat să ajung acasă”

Alte sporturi

Comentarii

Scandalurile legate de bani par să nu se mai termine în sporturile cu bărci. După cel de la canotaj, sunt probleme şi la kaiac-canoe, la CS Dinamo.

Cristian Gheorghe: ”M-am imprumutat de unde am putut, am fost ajutat şi am putut să ajung acasă, să petrec sărbătorile cu ai mei, dar vă daţi seama ce sărbători au fost pentru mine. (reporter: Tu ai o situaţie specială. La finalul anului trecut ne spuneai înainte de interviu că ai avut pe card, câţi bani?) 8 lei şi 50 de bani”

Alexandra Dragomirescu: ”Cu toţii avem aceeaşi problemă, banii. Şi, în primul rând, sunt foarte multe promisiuni şi rezultate zero din partea celor de la club (n.r. CS Dinamo), la care am fost de nenumarate ori si ni s-a spus acelaşi lucru. MN avem buget”.

În urmă cu câteva zile, medaliatele mondiale cu aur de la canotaj s-au plâns că premierile au fost amânate: ”N-o să mai ieşim la antrenamente, n-o să ne mai antrenam până când n-o să primim banii, pentru că pur şi simnplu, patru luni n-am primit nimic, facem muncă voluntară”, a declarat Iuliana Ţăran.

Afla mai multe despre: cs dinamocristian gheorghecanotajalexandra dragomirescuiuliana taran 

viewscnt
Articole similare