Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal uriaş în Spania, după înfrângerea lui Real: ”Este o ruşine ce s-a întâmplat” Sistemul VAR, criticat dur

VIDEO | Scandal uriaş în Spania, după înfrângerea lui Real: ”Este o ruşine ce s-a întâmplat” Sistemul VAR, criticat dur

Real Madrid

Comentarii

Atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Vinicius, şi portarul formaţiei Real Sociedad, Geronimo Rulli, şi-au susţinut fiecare punctul de vedere, pe reţelele de socializare, după faza în care arbitrul Jose Munuera Montero nu a acordat penalti campioanei Europei, la meciul de duminică.

Vinicius a postat pe reţelele de socializare o imagine, în care pare că este agăţat de Rulli, în careu.

Presa madrilenă a luat foc după ce Real Madrid a fost învinsă, acasă, de Real Sociedad, cu 2-0, în LaLiga. În afara faptului că îl critică pe antrenorul Santiago Solari pentru jocul slab al formaţiei campioane a lumii, jurnaliştii principalelor publicaţii din Madrid se îndreaptă asupra arbitrajului, în special a celui asistat video, care nu a sancţionat un presupus fault în careu asupra lui Vinicius.

"VAR-ul şi Realul lui Solari sunt o ruină", a titrat Marca, imediat după meci. Dacă jocul gazdelor a fost destul de cenuşiu, înfrângerea ar fi putut fi evitată dacă o fază petrecută în minutul 65 ar fi fost studiată pe baza asistenţei video.

Atunci, Vincius a avut o frumoasă acţiune personală, înainte de a fi culcat în careu de portarul oaspeţilor, Rulli. Scorul era 0-1, iar Real juca în inferioritate numerică din minutul 61, când a fost eliminat Lucas Vazquez. Arbitrul Jose Munuera Montero a lăsat jocul să continue, considerând că Rulli a atins mingea, iar ceea ce reproşează cu vehemenţă presa este că faza nu a fost revăzută cu ajutorul înregistrării video.

În minutul 82, Ruben Pardo a ridicat scorul la 2-0 şi a pus capăt speranţelor gazdelor într-un rezultat mai bun.

"De ce avem VAR dacă nu revedem faultul la Vinicius?", s-a întrebat Marca, în timp ce As a titrat: "Munuera şi VAR-ul i-au înghiţit un penalti clar lui Vinicius".

Reluările prezentate de televiziunea care a transmis meciul au arătat că portarul argentinian al lui Sociedad pare a agăţa piciorul brazilianului de 18 ani, cel mai bun jucător al gazdelor, duminică.

"Este un exemplu care ruinează reputaţia VAR", a continuat Marca, publicaţie ce nu-l iartă nici pe Solari: "Luna de miere s-a terminat!", cu referire la rezultatele slabe după ultimul trofeu câştigat de Real, Cupa Mondială a cluburilor.

"Este un penalti foarte clar", a declarat Iturralde González, fost reputat arbitru, pentru As.

Afla mai multe despre: real madridpenaltyvarscandal 

viewscnt
Articole similare