Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal uriaş la CFR Cluj. A explodat vestiarul în 2019! Jucătorii au încercat să ascundă problemele: ”Eu nu sunt ca alţii să spăl rufele”

VIDEO | Scandal uriaş la CFR Cluj. A explodat vestiarul în 2019! Jucătorii au încercat să ascundă problemele: ”Eu nu sunt ca alţii să spăl rufele”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj n-a câştigat niciun meci în 2019 şi a strâns doar două puncte în trei partide, iar situaţia din interiorul clubului este una explozivă. Jucătorii au încercat să ascundă problemele, dar nervozitatea este una evidentă.

La finalul meciului cu Astra, încheiat la egalitate, scor 1-1, fotbaliştii CFR-ului au încercat să evite să răspundă la întrebările legate de situaţia din interiorul clubului. Camora şi Deac au recunoscut însă că există probleme mari la CFR Cluj după un start catastrofal de an.

Eu nu sunt ca alţii să-mi spăl rufele în public. Ce se întâmplă la club ar trebui să rămână în vestiar. Să vă spună ceilalţi ce s-a întâmplat”, a tunat Camora.

E clar că nu suntem pe un drum bun. Trebuie să schimbăm ceva urgent. Noi, jucătorii, trebuie să ne schimbăm. Nu ştiu ce se întâmplă, poate nu mai suntem aşa uniţi. Vom vedea ce se va întâmpla”, a fost reacţia lui Ciprian Deac.

Grupul a decis ca în această săptămână să nu intrăm în cantonament. A fost decizia jucătorilor. Am făcut un campionat slab acasă, nu am reuşit să câştigăm puncte importante”, a spus si antrenorul Conceicao.

 

Afla mai multe despre: cfr clujscandalliga 1 

viewscnt
Articole similare