Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandări triviale, de joasă speţă, ale suporterilor lui Lazio la adresa unui jucător de culoare: "Banana asta este pentru tine"

VIDEO | Scandări triviale, de joasă speţă, ale suporterilor lui Lazio la adresa unui jucător de culoare: "Banana asta este pentru tine"galerie foto

Serie A

Comentarii

Lazio Roma a pierdut meciul din AC Milan din campionat, foarte important pentru calificarea în UEFA Champions League, dar războiul dintre cele două grupări continuă, din moment ce urmează şi returul din semifinalele Cupe Italiei. Ultraşii lui Lazio au comis un gest reprobabil, de joasă speţă la ultimul meci de campionat.

Curva Sud, aşa cum se numeşte gruparea ultra din peluza sud a celor de la Lazio, a avut scandări rasiste la partida de campionat cu Udinese, câştigată cu 2-0. "Banana asta este pentru tine", i-au transmis fanii lui Lazio lui Tiemoue Bakayoko, mijlocaşul de culoare al celor de la AC Milan. Vezi aici rezumatul partidei Lazio - Udinese.

Totul a pornit după ce Bakayoko, împreună cu Franck Kessie, l-au ironizat pe Acerbi, fundaşul celor de la Lazio. Cei doi mijlocaşi de la Milan au luat tricoul lui Acerbi la finalul meciului şi l-au prezentat galeriei, asta după ce înaintea înfruntării Acerbi i-a ironizat pe cei de la Milan, spunând că Lazio are jucători superiori în toate departamentele. După cele întâmplate pe San Siro, francezul a spus că a fost doar o simplă glumă, însă se pare că Acerbi nu a gustat-o atât de mult, dar cu toate acestea gestul suporterilor lui Lazio este unul condamnabil. 

 

Afla mai multe despre: lazioac milan 

viewscnt
Articole similare