Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scăpat de la retrogradare, Stoican şi-a fixat obiectivele pentru sezonul viitor: "Îmi doresc să câştig trofee"

VIDEO | Scăpat de la retrogradare, Stoican şi-a fixat obiectivele pentru sezonul viitor: "Îmi doresc să câştig trofee"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a plecat cu un punct din "Ştefan cel Mare", după remiza, 0-0, cu Dinamo şi s-a salvat, matematic, de la retrogradare, moment pentru ca Flavius Stoican să îşi exprime obiectivele pentru sezonul viitor.

"Noi am muncit pentru fiecare punct şi acum suntem descătuşaţi şi în următoarele meciuri vom avea mai multă luciditate în faţa porţii. Asta le cer, să fie mai relaxaţi, dar şi responsabili. Mai avem două meciuri foarte importante, mi-e drag să câştig. A fost un campionat destul de dificil, de greu. Au fost multe situaţii, discuţii, certuri, salarii, terenuri, dar cu toate astea am mers mai departe, am fixat obiective îndrăzneţe pentru jucători, am încercat să ridic nivelul. Sunt omul care nu mă plâng şi nu încerc să caut scuze", a spus Flavius Stoican la flash interviul de după meci, făcând o scurtă analiză a sezonului actual. 
 
Tehnicianul în vârstă de 42 de ani nu concepe să plece de la Iaşi şi deja şi-a fixat obiectivele pentru sezonul viitor: "Eu îmi doresc mult mai mult, îmi doresc să câştig trofee, să fiu în play-off".
 
Tot la microfonul Telekom Sport, Stoican a ţinut să felicite oficialii celor de la Dinamo pentru gazonul foarte bun. 
 
În ultimele două meciuri, Iaşi întâlneşte în deplasare deja retrogradata Concordia Chiajna, iar sezonul va fi încheiat prin derby-ul de pe teren propriu cu FC Botoşani. 
 

Afla mai multe despre: stoicanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare