Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scenariu apocaliptic pentru Bogdan Andone la FCSB: "Nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru". Ce se poate întâmpla după meciul cu Milsami

VIDEO | Scenariu apocaliptic pentru Bogdan Andone la FCSB: "Nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru". Ce se poate întâmpla după meciul cu Milsami

FCSB

Comentarii

FCSB va juca joi seară returul din primul tur preliminar al UEFA Europa League pe terenul celor de la Milsami Orhei. Vicecampioana Românie a plecat în Republica Moldova cu un uşor sentiment de relaxare, dat atât de victoria, 2-0, din tur, dar şi de startul lansat din Liga 1.

"Sper că mâine la ora jocului fizic şi mental să facem un joc bun şi un rezultat care să ne bucure. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, ofensiv şi defensiv, din păcate aceste meciuri din 3 în 3 zile nu ne permit să lucrăm cât ar trebui pe plan tactic", a declarat Bogdan Andone despre meciul retur cu Milsami. 

Întrebat despre gazonul de pe stadionul din Orhei, Andone a zis că indiferent de cum se prezintă suprafaţa de joc, elevii săi trebuie să câştige. Totodată, el a vorbit şi despre eventuala ratare a calificării: "Nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Nu avem voie. Trebuie să jucăm ca o echipă bună, ca o echipă care vrem ceva în viitor şi nu avem voie să ne permitem luxul de a nu face ceva bun pentru noi".

În Republica Moldova, alături de lotul lui Andone, au zburat şi cele două transferuri făcute de vicecampioana României, Thierry Moutinho şi Diogo Salomao. Chiar dacă cei doi nu au drept de joc, tehnicianul "roş-albaştrilor" a explicat de ce a decis să îi ia cu restul lotului: "E foarte important ca ei să se integreze cât mai repede în grupul format de noi, să se obişnuiească cu jucătorii, cu mentalitatea, cu filozofia şi e important să fie aproape de echipă".

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsb,  

viewscnt
Articole similare