Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Scenariu de Hitchcock". Sorin Cârţu a trăit dramatic calificarea lui CFR Cluj în play-off-ul Champions League

VIDEO | "Scenariu de Hitchcock". Sorin Cârţu a trăit dramatic calificarea lui CFR Cluj în play-off-ul Champions League

CFR Cluj

Comentarii

Antrenor la CFR Cluj în 2010, Sorin Cârţu n-a putut sta departe de meciul ardelenilor cu Celtic. Preşedintele Universităţii Craiova nu şi a revenit din tensiunea cu care a trăit returul de pe Celtic Park nici înaintea plecării oltenilor la Atena.

Universitatea Craiova vrea să repete isprava lui CFR Cluj, la Atena. Învinşi cu 2-0 în partida de pe Ion Oblemenco, oltenii au plecat în Grecia cu gândul că vor întoarce rezultatul cu AEK şi că se vor califica în play-off-ul Europa League. 

"M-aş bucura să realizăm şi noi un rezultat de excepţie. Plecăm cu şansa a doua, cu şanse mai mici, dar în fotbal orice este posibil. 00.41 Ca să realizezi, trebuie să crezi şi să ai încredere în capacitatea ta, să îşi propui acest lucru şi să faci ceea ce a făcut aseară CFR. 00.58

Avem obiceiul ăsta să ne uităm cum joacă Barcelona, cum joacă Real, cum joacă Bayern, dar nu ne uităm aproape la noi, la echipele noastre. CFR este un exemplu bun.

Scenariu de Hitchcock. Dacă te duceai la un film cu un asemenea scenariu ziceai că nu se poate întâmpla aşa ceva. Bravo lor! E un exemplu bun şi noi ne gândim la ceea ce am putea face.

Diferenţa dintre CFR şi Celtic este cam aceeaşi dintre noi şi AEK.

Se poate întoarce un 2-0? Orice este posibil în fotbal, doar că trebuie să munceşti mult, să crezi, să fii pregătit de orice moment al jocului, să ai noroc când trebuie. Şi CFR a avut nişte momente când a avut şansă", a declarat Sorin Cârţu înainte de plecarea Craiovei în Grecia. 

Afla mai multe despre: cfr clujcraiovachampions leagueeuropa league 

viewscnt
Articole similare