Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene apocaliptice la Indian Wells: Alcaraz a fost atacat de albine pe teren. Meciul cu Zverev a fost suspendat

VIDEO | Scene apocaliptice la Indian Wells: Alcaraz a fost atacat de albine pe teren. Meciul cu Zverev a fost suspendat

Tenis

Comentarii

Momente incredibile la Indian Wells: partida dintre Carlos Alcaraz şi Alexander Zverev a fost întreruptă după ce terenul a fost invadat de albine.

Carlos Alcaraz a fost nevoit să fugă din calea albinelor

Scene cum rar se pot vedea pe un teren de sport: invazia unui roi de albine a întrerupt partida de la Indian Wells, dintre Carlos Alcaraz şi Alexander Zverev, din faza sferturilor de finală.

Carlos Alcaraz a fost, practic, atacat de albinele pătrunse pe teren şi a fost nevoit să o ia la fugă, la vestiare, pentru a se proteja.

Cu toate acestea, se pare că spaniolul nu a scăpat fără urmări: a fost înţepat de mai multe ori. Cel puţin o dată în frunte.

Cei doi jucători s-au întors înapoi pe teren după aproximativ 90 de minute, asta numai după ce a fost adus în arenă un apicultor, pentru a gestiona corect situaţia. Cu toate acestea, la ora redactării acestei informaţii, meciul nu a fost reluat.

Doar 18 minute au stat pe teren Carlos Alcaraz şi Alexander Zverev, în ”sfertul” de la Indian Wells, până pe teren să intre albinele buclucaşe.

La scorul de 1-1, în timp ce servea, Carlos Alcaraz a fost observat că priveşte în sus, parcă deranjat de ceva. Atunci a fost observat cum roiul de albine survola zona ameninţător.

 

Arbitrul de scaun, Mohamed Lahyani, şi-a dat rapid seama de ceea ce se întâmplă şi a luat măsuri.

Jocul nu poate continua. Facem o pauză pentru moment”, a exclamat acesta, în timp ce Carlos Alcaraz se afla în sprint spre vestiare, în timp ce-şi proteja capul pentru a nu fi înţepat.

Alexander Zverev a fost mai norocos. Albinele nu păreau interesate prea mult de zona sa de teren, aşa că nu au fost afectat prea tare de acestea. În schimb, mai mulţi suporteri se puteau observa cum purtau meciul lor cu albinele.

Într-un final, arbitrul a revenit pe gazon şi a anunţat că meciul nu va fi reluat prea curând din cauza invaziei de albine. Disputa a continuat după ora 02:00, ora României.

În timp ce Alcaraz şi Zverev aşteptau să se întoarcă pe teren, managerul spaniolului, Albert Molina, a anunţat că elevul său a fost înţepat în frunte. 

De asemenea, odată cu apicultorul, pe stadion au sosit şi oamenii de la pompieri, dar şi o ambulanţă.

Afla mai multe despre: indian wellscarlos alcarazindian wells 

viewscnt
Articole similare