Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene de groază în Belgrad. Autocarul în care jucătorii Stelei Roşii sărbătoreau un nou titlu a fost cuprins de flăcări

VIDEO | Scene de groază în Belgrad. Autocarul în care jucătorii Stelei Roşii sărbătoreau un nou titlu a fost cuprins de flăcări

Campionate

Comentarii

Steaua Roşie Belgrad a câştigat un nou titlu în Serbia, dar petrecerea se putea transforma într-o tragedie. Autocarul descoperit care transporta echipa a luat foc în mers.

Bucurie mare pe străzile din Belgrad după ce Steaua Roşie a reuşit să ia titlul, cu trei etape înainte de final. Jucătorii au plecat de la stadion într-un autocar descoperit, cu destinaţia platoul din faţa bisericii Sfântul Sava. Pe traseu, mii de suporteri au cântat şi au sărbătorit cu torţe şi fumigene.

Însă petrecerea se putea transforma într-o amintire tragică. Autocarul care-i transporta pe jucători a luat foc în mers. Din fericire, jucătorii au ieşit imediat şi n-a existat niciun rănit. Pompierii au ajuns rapid la faţa locului şi au reuşit să stingă incendiul. Potrivit presei din Serbia, încă nu se ştie ce a dus la izbucnirea incendiului, dar jurnaliştii subliniază că în jurul autocarului erai mai mulţi suporteri cu torţe.

De remarcat că jucătorii au sărit din autocar în mijlocul suporterilor, apoi şi-au continuat petrecerea pe drumul către biserica Sfântul Sava, lăsând în urmă autocarul în flăcări.

Afla mai multe despre: steaua rosie belgradincendiuautocar 

viewscnt
Articole similare