Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Scene de K1 la Sala Polivalentă din Cluj! Directorul a bătut un angajat pe culoarele complexului

VIDEO Scene de K1 la Sala Polivalentă din Cluj! Directorul a bătut un angajat pe culoarele complexului

Alte sporturi

Comentarii

Scene de K1 la Sala Polivalentă pe coridoarele instituţiei. Ionuţ Rusu, şeful Polivalentei, loveşte cu pumnii şi picioarele, ca un adevărat luptător de kick-boxing un angajat al Sălii Polivalente, adica un subordonat. - See more at: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/57897-ionut-rusu-directorul-salii-polivalente-a-batut-un-angajat-video#sthash.CzNpUVuI.dpuf

Ionuţ Rusu i-a aplicat mai multe lovituri unui angajat, nervos că acesta a fost neatent şi centrala de incendiu s-ar fi pornit, în mod accidental, scrie ziardecluj.ro.

Contactat telefonic, Ionuţ Rusu, a confirmat incidentul, susţinând că a fost vorba despre o dispută avută acum un an cu un angajat, dar că nu l-a bruscat. Însă pe imagini se vede clar cum Ionuţ Rusu îl împinge, îi dă o lovitură cu pumnul şi îl bruschează pe respectivul angajat.


În urmă cu o lună, acelaşi director al Polivalentei a fost dus cu cătuşe la Poliţie pentru că ar fi încercat să penetreze în perimetrul securizat al Polivalentei, în care se efectua un control anti-tero.

viewscnt
Articole similare