Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile cu Talpan la AMFB. Juristul de la CSA, criză de nervi: ”Ţip să mă audă toţi ziariştii de afară. Nu ştiţi nimic”

VIDEO | Scene incredibile cu Talpan la AMFB. Juristul de la CSA, criză de nervi: ”Ţip să mă audă toţi ziariştii de afară. Nu ştiţi nimic”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan a făcut o criză de nervi la şedinţa de la AMFB, acolo unde a contestat dreptul de joc pentru mai mulţi fotbalişti de la Academia Rapid.

După ce i-a fost respinsă, în primă fază, contestaţia depusă la AMFB, Florin Talpan a făcut recurs şi nu s-a mai putut controla la şedinţa unde trebuia să fie judecat dreptul de joc pentru fotbaliştii importanţi de la Academia Rapid.

Florin Talpan vrea cu toate mijloacele să ducă echipa Armatei în Liga a 3-a, iar juristul CSA şi-a pierdut cumpătul şi a ţipat minute bune în sala de judecată.

"Nu ştiţi codul de procedură civilă. Să facă demonstraţia că au personalitate juridică. Ei nu au personalitate juridică, contractele sunt nule. De ce nu vreţi să se afle adevărul? De ce sunteţi aici? Dumneavoastră să nu ridicaţi tonul la mine, că nu aveţi pregătirea mea. Încercaţi să muşamalizaţi cazul", a urlat Talpan la cei care au judecat cazul.

În sală s-a aflat şi avocatul Rapidului, Paul Mincu, care a adus copiile contractelor fotbaliştilor semnate cu Academia Rapid. Comisia de Apel a amânat decizia pentru data de 20 iunie.

"Am ridicat un pic tonul pentru că avocaţii Rapidului şi toţi de acolo erau împotriva mea. Era normal să vorbesc aşa, dar nu i-am înjurat", a spus Talpan pentru GSP.ro.

Talpan a urlat de nervi la şedinţa AMFB

AVEM FILMAREA! Scandal în sala de judecată! Talpan a urlat de nervi la şedinţa AMFB: "Încercaţi să muşamalizaţi cazul" >>>>> https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/video-avem-filmarea-scandal-in-sala-de-judecata-talpan-a-urlat-de-nervi-la-sedinta-amfb-incercati-sa-musamalizati-cazul-542238.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 19 Iunie 2018

 

Afla mai multe despre: talpanamfbnervicsa steaua,  

viewscnt
Articole similare