Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Scene incredibile în derbiul Turciei, Galatasaray - Fenerbahce. Jucător alergat pe teren de rivali după ce a dat un eurogol

VIDEO Scene incredibile în derbiul Turciei, Galatasaray - Fenerbahce. Jucător alergat pe teren de rivali după ce a dat un eurogol
Comentarii

Eternul derby al Turciei, dintre Galatasaray şi Fenerbahce, a fost marcat de o nouă serie de evenimente cum nu ar trebui să vedem pe terenurile de fotbal.

Derbiul Turciei s-a încheiat nedecis, scor 2-2, iar la final jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie direct pe teren. Tensiunea a crescut după un conflict verbal între Younes Belhanda, de la Galatasaray, şi Roberto Soldado, de la Fenerbahce. Curând s-a iscat o învălmăşeală generală în care s-au aruncat mai mulţi pumni.
 
Brazilianul Jailson Siqueira a fost printre cei mai violenţi de la Fenerbahce şi a sfârşit prin a fi alergat de adversari şi de fani până la vestiare. Jailson a fost chiar cel care a  stabilit scorul final, cu un eurogol. În urma incidentelor, trei jucători au fost eliminaţi - N'Diaye de la Galatasaray, respectiv Soldado şi Jailson de la Fenerbahce.
 
 
Pe locul 3 înaintea etapei, Galatasaray a irosit un avantaj de două goluri în derbiul de vineri seara. Ryan Donk a stabilit scorul pauzei, 1-0, iar Linnes a dus scorul la 2-0 pentru Galata după numai patru minute din repriza a doua. Fener a revenit însă prin Valbuena şi Jailson şi a plecat cu un punct de pe Turk Telekom Arena. Fără victorie de şase etape, Fenerbahce rămâne pe locul 15 în clasament, cu doar 10 puncte adunate în 11 etape.

Afla mai multe despre: fotbal internationalgalatasarayfenerbahcescandalbataiejailson 

viewscnt
Articole similare