Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene revoltătoare în "Ştefan cel Mare". Un fan dinamovist a batjocorit momentul de reculegere în memoria lui Ilie Balaci

VIDEO | Scene revoltătoare în "Ştefan cel Mare". Un fan dinamovist a batjocorit momentul de reculegere în memoria lui Ilie Balaci

Dinamo București

Comentarii

Un fan dinamovist şi-a găsit cel mai nepotrivit moment pentru a-l contesta pe finanţatorul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Nemulţumit de deciziile luate în ultima vreme de Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo fiind dur criticat de fani mai ales după ce l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu cu Mircea Rednic, un suporter al "câinilor" l-a înjurat pe omul de afaceri chiar în timpul momentului de reculegere ţinut în memoria lui Ilie Balaci, înaintea meciului cu Dunărea Călăraşi. "M***, Negoiţă!", s-a auzit pe finalul minutului de reculegere.

Totuşi, ceilalţi spectatori au conştientizat gafa făcută de fanul respectiv şi l-au taxat imediat "Taci, bă!", a fost una dintre replicile pline de nemulţumire venite din tribunele stadionului Dinamo.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Afla mai multe despre: dinamonegoitabalaci 

viewscnt
Articole similare