Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene ŞOCANTE la un meci din Brazilia! S-au dat 10 cartonaşe roşii după bătăi ca în filme! Ce decizie a luat arbitrul

VIDEO | Scene ŞOCANTE la un meci din Brazilia! S-au dat 10 cartonaşe roşii după bătăi ca în filme! Ce decizie a luat arbitrul
Comentarii

Meciul dintre Vitoria şi Bahia a adus pe un teren de fotbal scene pe care nici în cele mai tari filme de acţiune nu le vezi! Pumni şi picioare mai ceva ca în meciurile de K1, într-un meci oprit de arbitru după 10 cartonaşe roşii şi opt galbene.

În minutul 50, Bahia egalează din penalty. Se face 1-1 şi se declanşează nebunia. Portarul gazdelor îi reproşează lui Vinicius, autorul golului, că s-a bucurat ostentativ, iar de acolo lucrurile au degenerat. Combinaţii de pumni pe care nici măcar Bute nu le reuşea în zilele bune, într-o bătaie generală.

Sunt eliminaţi, în prima serie, patru jucători de la Bahia, dar doi erau de pe banca de rezerve, şi încă doi fotbalişti de la Vitoria. La un minut distanţă, o nouă serie de eliminări. Frăţeşte, arbitrul trimite la cabine câte un jucător din fiecare tabără.

Când totul părea că se calmase şi că meciul urma să se termine normal, fotbaliştii de la Vitoria o comit cu 10 minute înainte de final. Uilian şi Bruno văd roşu direct, iar arbitrul închide partida. Gazdele rămân în doar şase jucători de câmp şi, conform regulamentului, vor pierde partida cu 0-3.

Afla mai multe despre: bataiebraziliavitoriabahia,  

viewscnt
Articole similare