Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene surprinzătoare în Ungaria. Ce au făcut jucătoarele şi suporterii echipei Erd în faţa fanilor români

VIDEO | Scene surprinzătoare în Ungaria. Ce au făcut jucătoarele şi suporterii echipei Erd în faţa fanilor români

Handbal

Comentarii

Respect reciproc la meciul din Cupa EHF dintre Erd şi Gloria. După ce au fost primiţi cum se cuvine la Bistriţa, maghiarii au întors ospitalitatea la returul în urma căruia româncele s-au calificat dramatic în sferturile de finală. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 24-24, golul decisiv fiind marcat în ultima secundă de Valentina Ardean-Elisei.

Conform sportulbistritean.ro, înaintea fluierului de start, galeria maghiară i-a servit cu bere şi suc pe românii din tribune: „Voi nu ne-aţi lăsat în sală nici cu apă. Nu-i nimic, ne-am simţit bine la voi”, a fost mesajul ungurilor.

Mai mult, pe tot parcursul deplasării la Erd, cei peste 100 de români prezenţi la partidă au fost trataţi impecabil. Chiar şi forţele de ordine din jurul galeriei oaspete a avut o atitudine amicală.

La finalul meciului, handbalistele lui Erd au dat dovadă de un fair-play rar întâlnit. Au mers în tribuna românilor şi au dat mâna cu suporterii Gloriei Bistriţa.

Prima care i-a salutat pe români a fost portarul Jullie Foggea, cea care a avut o prestaţie senzaţională la Bistriţa şi care a contribuit enorm la egalul scos de Erd. Prestaţia franţuzoaicei nu s-a repetat şi în Ungaria, dar, la final, aceasta a salutat cu respect galeria de români.

Afla mai multe despre: erdgloria bistrigaehfhandbal 

viewscnt
Articole similare