Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Scene tensionate la Giurgiu. Dan Alexa şi Anamaria Prodan în centrul atenţiei! Ce nu s-a văzut la TV

VIDEO Scene tensionate la Giurgiu. Dan Alexa şi Anamaria Prodan în centrul atenţiei! Ce nu s-a văzut la TV

Astra Giurgiu

Comentarii

Dan Alexa a avut o reacţie foarte dură la adresa fanilor lui Dinamo după meciul câştigat de Astra, 3-2 la Giurgiu.

Tehnicianul Astrei i-a atacat direct pe suporterii ”câinilor” la finalul meciului de la Giurgiu: ”Aş dori să transmit un mesaj PCH-ului (n.r Peluzei fanilor dinamovişti). Din punctul meu de vedere sunt doar niste pisoi. Ei vin cu gluga in cap, dar daca sunt asa puternici sa vina sa ma caute, ca stiu unde stau. Negoita e slab. A permis asta. Ei sunt nişte pisoi, PCH nu mai există pentru mine. M-au înjurat de familie şi de copii. Dar când mă văd pe stradă vor să facă poze cu mine! Le-am demonstrat tot timpul, le mai demonstrez: nu au ce sa-i facă lui Dan Alexa! Am fost ameninţat, înjurat de familie, de copii. Pentru mine galeria asta nu există. În ţarc sunt puternici şi în afara lor pisoi.  Pentru mine PCH sau care sunt ei pe aici, nişte pisoi. Pe stadion se poate înjura, dar sunt copii. Dar li se permit multe. Dacă eu am un hotel şi vin şi îmi dau foc la hotel, sunt slab. Negoiţă. Din punctul meu de vedere Negoiţă este de vină” a tunat antrenorul Astrei.

VIDEO Dan Alexa şi Anamaria Prodan înjuraţi de fanii lui Dinamo

Totul a pornit de la injuriile numeroase adresa de suporterii dinamovişti antrenorului de la Astra şi agentului său, Anamaria Prodan.

Din imaginile surprinse de Telekom Sport se poate observa că Dan Alexa a reacţionat imediat, enervat de ameninţările şi injuriile care i s-au adus pe durata meciului Astra Giurgiu - Dinamo 3-2. Atât antrenorul Astrei, cât şi impresarul au fost taxaţi dur de suporterii alb-roşilor.

La zona mixtă, după meci, Alexa a răbufnit din nou la adresa liderilor Peluzei Cătălin Hâldan: ”Ăia doi şefi de galerie, Elias şi cu Tararache, sunt nişte pisoi. Ei sunt oportunişti, şi-au umflat buzunarele pe la Dinamo, ani de zile, proştii ascultă de ei. Hai, copii, bătaie. Pe cine bat ei, mă? Nu ştiu dacă au bătut pe cineva. Nici covoare nu pot să bată” a reacţionat Dan Alexa.

Impresarul a reacţionat ironic pe contul său de instagram: ”Pana nu vine Alexa antrenor ... Dinamo nu câştiga nimic”

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare