Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schalke - Bayern Munchen 0-1. Bavarezii s-au calificat în semifinala Cupei Germaniei şi continuă cursa de apărare a trofeului

 VIDEO | Schalke - Bayern Munchen 0-1. Bavarezii s-au calificat în semifinala Cupei Germaniei şi continuă cursa de apărare a trofeului

Bayern Munchen

Comentarii

Schalke 04 - Bayern Munchen, meci din sferturile de finală din Cupa Germaniei, s-a terminat cu victoria bavarezilor, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Kimmich.

VIDEO | Schalke - Bayern Munchen 0-1

Bayern s-a calificat pentru a 11-a oară la rând în semifinalele Cupei Germaniei, după o victorie la limită pe terenul lui Schalke. Golul succesului bavarez a venit de la Kimmich, care a prins un şut bun în finalul primei reprize. Bayern a continuat să atace şi în partea a doua, dar a făcut doar spectacol. Coutinho a lovit transversala cu o execuţie din afara careului. Goretzka a fost şi el aproape de un eurogol, dar a trimis peste. Bayern s-a impus şi a eliminat-o pentru a noua oară din cupă pe Schalke.


ECHIPELE DE START 

  • Schalke: Schubert - Becker, Nastasic, Todibo - Kenny, Boujellab, McKennie, Oczipka - Schopf - Burgstaller, Matondo
  • Bayern: Neuer - Kimmich, Pavard, Alaba, Davies - Tolisso, Thiago - Goretzka - Gnabry, Muller, Coutinho

Min. 40: GOOOL Bayern! Kimmich a deschis scorul cu un voleu din marginea careului. 

A început meciul. 


Schalke are o misiune aproape imposibilă marţi seară, atunci când va juca pe teren propriu împotriva deţinătoarei Cupei Germaniei, Bayern Munchen. În acest sezon, în Bundesliga, Bayern le-a marcat "minerilor" nu mai puţin de opt goluri în două meciuri, fără ca Schalke să înscrie vreun gol. 

Pe lângă aspectul moral şi forma celor două echipe lasă de înţeles cine are şanse mai mari să se califice în faza semifinalelor. Bayern vine după o victorie foarte importantă, 3-0, pe terenul lui Chelsea, în UEFA Champions League, iar în ultima etapă de campionat a spulberat-o pe Hoffenheim, 6-0, în deplasare. 

În schimb, Schalke nu a mai câştigat de pe 17 ianuarie, iar în ultimele două etape de campionat a primit opt goluri: cinci de la RB Leipzig şi trei de la FC Koln, fără să înscrie vreunul. Ultimul meci în care Schalke a marcat a fost pe opt februarie, în egalul cu Paderborn. 

LIVE VIDEO | Schalke - Bayern Munchen, marţi, de la 21:45, la Telekom Sport 2. ECHIPELE PROBABILE

Schalke: Schubert - Kenny, Todibo, Nastasic, Oczipka - McKennie, Boujellab - Matondo, Harit, Raman - Burgstaller
Absenţi: Caligiuri, Mascarell, Sane, Stambouli, Serdar, Miranda
Antrenor: David Wagner

Bayern: Neuer (c) – Odriozola, Pavard, Alaba, Davies – Kimmich, Thiago – Gnabry, Müller, Coutinho - Zirkzee
Absenţi: Coman, Lewandowski, Perisic, Sule, Hernandez
Antrenor: Hansi Flick

Afla mai multe despre: schalkebayerncupa germaniei 

viewscnt
Articole similare