Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimb inedit de experienţă între Alin Firfirică şi Mihaela Buzărnescu, legitimaţi la CSA Steaua. "Cred că rămân la tenis"

VIDEO | Schimb inedit de experienţă între Alin Firfirică şi Mihaela Buzărnescu, legitimaţi la CSA Steaua. "Cred că rămân la tenis"

Atletism

Comentarii

Doi dintre campionii României, Alin Firfirică şi Mihaela Buzărnescu, legitimaţi la CSA Steaua Bucureşti, au avut parte de un schimb interesant de experienţe. Întregul eveniment a fost difuzat pe contul de YouTube al celor de CSA, care au împlinit recent 63 de ani de existenţă.

Alin Firfirică, cel mai bun atlet român al ultimilor ani, clasat pe locul patru la ultima ediţie a Campionatului Mondial de disc, a pus mâna pe rachetă şi a oferit un schimb de mingi cu tenismana română Mihaela Buzărnescu, actualmente pe locul 120 WTA.

"A fost o onoare pentru mine să schimb câteva mingi cu Mihaela. Eu cred că am fost ok. Nu avea cum să fie altfel, fiind a doua oară sau a trei oară când am jucat.  În mare parte, după spusele ei, a fost un meci onorabil pentru mine. Eu am ieşit de pe teren loarcă, iar ea sunt convins că nici 1% nu a dat. La disc, a avut câteva probleme, dar şi-a schimbat tehnica şi a decurs foarte bine", a declarat Alin Firfirică.

Mai greu a fost pentru Mihaela, care a fost nevoită să manevreze un disc de câteva kilograme. Ba mai mult, să-l şi arunce la 15 metri. Cu ajutorul multiplului campion naţional, Alin Firfirică, fosta ocupantă a locului 20 WTA, Mihaela Buzărnescu a reuşit să-şi ducă încercarea la bun sfârşit. Cu toate acestea, nu ar lăsa niciodată racheta de tenis pentru un alt sport.

"O experienţă destul de grea. Un sport complicat, aşa mi s-a părut. Ai nevoie de o mişcare tehnică, elaborată. Sigur o să fac febră musculară.  Este interesant să poţi să arunci cu braţul un obiect, la o distanţă mai mare. Am prins cam cum se execută, dar cred că rămân la tenis. Alin s-a descurcat la tenis mai bine decât m-am descurcat eu la disc", a declarat şi Buzărnescu.

 

Afla mai multe despre: atletism 

viewscnt
Articole similare