Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimbare de antrenor în Premier League. Un antrenor de top din Bundesliga, aproape de Southampton. Cum a reacţionat Klopp :)

VIDEO | Schimbare de antrenor în Premier League. Un antrenor de top din Bundesliga, aproape de Southampton. Cum a reacţionat Klopp :)

Premier League

Comentarii

Southampton a renunţat la serviciile lui Mark Hughes şi caută un antrenor care să poată scoate echipa din impas. Conform celor de la Sky Sports, numele la care s-a oprit preşedintele Ralph Krueger este Ralph Hasenhuttl.

În vârstă de 51 de ani, tehnicianul născut la Graz, în Austria, a impresionat pe banca lui RB Leipzig. Acesta s-a despărţit deja de gruparea patronată de Red Bull şi ar fi în negocieri avansate cu echipa din Premier League.

Le-a mai pregătit în cariera sa pe Unteraching, Aalen şi FC Ingolstadt, iar din 2016 o antrenează pe Leipzig. Are 40 de victorii şi 19 remize în 83 de meciuri pe banca grupării germane. La activ, are două promovări cu VfR Aales şi FC Ingolstadt. Este un tehnician care iubeşte fotbalul ofensiv şi care mizează un un sistem de joc clasic, cu doi atacanţi. Ca jucător a evoluat pentru Austria Viena şi FC Koln, iar în 1998 a fost la un pas de un transfer în Anglia, la Coventry.

Mark Hughes a fost demis de Southampton după 27 de meciuri în care a câştigat doar 5 partide. În total, din 2017 când Sotton l-a numit pe Mauricio Pellegrino la cârma echipei, formaţia de pe St Mary's Stadium a câştigat doar 13 meciuri din 61 posibile. 

Klopp, savuros când a auzit numele lui Hasenhuttl

Jurnaliştii britanici n-au ratat şansa de a-l intervieva pe Jurgen Klopp cu privire la eventuala numire a lui Ralf Hasenhuttl. Prieten cu fostul tehnician de la Leipzig, Klopp i-a făcut din nou pe jurnalişti să zâmbească.

Afla mai multe despre: southamptonmark hughespremier leagueralph hasenhuttl 

viewscnt
Articole similare