Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimbare radicală pentru un fost om important de la Barcelona! Cel mai bun prieten al lui Messi a renunţat la fotbal şi s-a făcut DJ

VIDEO | Schimbare radicală pentru un fost om important de la Barcelona! Cel mai bun prieten al lui Messi a renunţat la fotbal şi s-a făcut DJ

FC Barcelona

Comentarii

Se spune că a fost păstrat la Barcelona pentru că soţia lui se înţelegea excelent cu soţia lui Messi, dar şi pentru că între el şi Leo era o relaţie bună de prietenie. N-a fost niciodată titular, preferând să fie mereu varianta de rezervă. S-a retras din activitate şi n-a vrut să mai audă de fotbal. E DJ şi mixează piese pe bandă rulantă.

Jose Manuel Pinto, cel mai bun prieten al lui Messi, a fost ani buni portarul Barcelonei. Niciodată titular, dar mereu acolo când aveai nevoie de el. A avut meciuri bune, dar era văzut mai degrabă un om de vestiar, nu o soluţie clară pentru primul ”11”.

În 2014, Pinto a decis să se retragă. Ajunsese la 39 de ani şi era deja de şase sezoane pe Camp Nou. A ieşit definitiv din lumea fotbalului şi s-a dedicat muzicii. E DJ, mixează piese, ba chiar a fost implicată şi în realizarea coloanelor sonore pentru câteva filme.

Melodia ”Papi Papi”, realizată de Pinto, a fost folosită, de exemplu, pentru filmul Ride Along 2, cu Ice Cube şi Kevin Hart.

 

Estudiando y practicando piano. #TumbaoBasico #SeguimosCreciendo #VeAPorTusSueños @nativeinstruments

A post shared by Pinto "Wahin" (@13pinto) on

Afla mai multe despre: pintobarcelonamuzicamessi 

viewscnt
Articole similare