Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimbări uriaşe în regulamentul ligilor inferioare. FRF va începe să ia garanţii. Ce sume vor trebui să plătească toate cluburile înaintea sezonului

VIDEO | Schimbări uriaşe în regulamentul ligilor inferioare. FRF va începe să ia garanţii. Ce sume vor trebui să plătească toate cluburile înaintea sezonului

FRF

Comentarii

Cum, în sezoanele anterioare, numărul cluburilor care s-au retras pe parcursul campionatului a fost foarte mare, FRF va obliga toate echipele să achite o sumă de bani pentru a se asigura că niciun club nu se va mai retrage până la finalul sezonului.

"Ne dorim ca la începutul competiţiei, cluburile din Liga II-a să plătească o garanţie de participare. La nivelul ligii secunde, e vorba de o sumă de 50.000 lei, bani pe care cluburile îi vor recupera în ultima lună a sezonului competiţional. Acelaşi lucru îl vom introduce şi pentru cluburile din Liga a III-a.

În ianuarie, vom lua aceeaşi decizie ca azi, dar pentru cluburile de Liga a III-a. Introducem un sistem de licenţiere şi acolo, vom găsi acest princpiu de doar 20.000 de lei comparativ cu cei 50.000 de la nivelul ligii secunde, ca să reducem numărul echipelor care se retrag. 

Din sezonul 2020-2021, cluburile de Liga a II-a nu vor mai putea primi certificat de participare dacă nu furnizează informaţiile juridice solicitate de federaţie. Doi, dacă nu prezintă situaţiile financiare anuale, trei, dacă are datorii restante către jucători şi stat şi, patru, dacă are datorii către bugetul de stat. 2Aici ne referim la asigurări sociale şi bineînţeles fiscale.

Am luat o altă decizie. Cluburille din Liga a II-a să aibă un teren de dimensiuni normale, cel puţin un teren pentru echipele de copii şi juniori. E un lucru care credem că va ajuta la întărirea viitoarelor performanţe pe care le dorim şi din partea cluburilor din eşalonul secund" , a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanufrfliga a doua 

viewscnt
Articole similare