Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimbat la pauză de Bratu, Dan Nistor a pus mâna pe telefon. Imagini incredibile cu căpitanul lui Dinamo

VIDEO | Schimbat la pauză de Bratu, Dan Nistor a pus mâna pe telefon. Imagini incredibile cu căpitanul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, îşi continuă evoluţiile modeste avute în ultima perioadă, în partida cu Politehnica Iaşi, din etapa a noua a Ligii 1, fiind schimbat la pauză de Florin Bratu.

După o repriză în care echipa sa nu s-a regăsit şi a avut o singură ocazie, în minutele de prelungire, Florin Bratu a decis să schimbe la pauză şi l-a sacrificat pe mijlocaşul Dan Nistor, care a avut o evoluţie apatică. În locul căpitanului lui Dinamo, Bratu l-a trimis pe mijlocaşul panamez Armando Cooper, decizie care nu i-a picat bine lui Nistor.

Pe parcursul reprizei a doua, Nistor a fost surprins în mai multe rânduri de camerele video în timp ce butona telefonul, fără să acorde atenţie jocului echipei sale.

Nistor, care a refuzat în vară o ofertă de la FCSB, nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu Dinamo. La începutul acestei săptămâni, preşedintele grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, Alexandru David, a anunţat că negocierile între club şi mijlocaşul de 30 de ani continuă.

Dan Nistor a adunat 62 de meciuri şi a reuşit să înscrie opt goluri şi să dea 20 de pase decisive, până în prezent. 1,1 milioane de euro este cota mijlocaşului pentru care FCSB a oferit în vară 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: nistordinamotelefon 

viewscnt
Articole similare