Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scor de neprezentare pe Olimpico, în derby-ul dintre Lazio şi Inter. Ştefan Radu, la un pas de bătaie

VIDEO | Scor de neprezentare pe Olimpico, în derby-ul dintre Lazio şi Inter. Ştefan Radu, la un pas de bătaie galerie foto

Serie A

Comentarii

Inter a învins-o cu 3-0 pe Lazio, chiar pe Olimpico, în ultimul meci din etapa a 10-a din Serie A. Golurile au fost înscrise de Icardi şi Brozovic.

Partida de pe Olimpico, dintre Lazio şi Inter, a avut un debut echilibrat, ambele echipe având ocazii, iar acest lucru a continuat chiar şi după primul gol al lui Icardi. Totuşi, conducerea meciului a fost preluată de nerazzurri după golul lui Brozovic, din finalul primei reprize. 

În a doua parte, Lazio a încercat să marcheze, iar echipa lui Spalletti a jucat cartea contraatacului, prin care şi-au mai creat câteva ocazii. În schimb, orice încercare a lui Lazio a fost blocată, iar golul a venit tot pentru Inter, după o fază fără cusur a lui Icardi. Pe final, elevii lui Simone Inzaghi au căutat golul de onoare, fără reuşită, însă. 

În urma victoriei, Inter urcă pe locul doi, la egalitate de puncte cu Napoli, dar cu un golaveraj superior. Lazio rămâne pe patru, cu 18 puncte. 


VIDEO | Lazio - Inter 0-3
Icardi 28', 70', Brozovic 41'

Echipele de start

Lazio: Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marusic, Parolo, Badelj, Milinkovic-Savic, Lulic - Caicedo, Immobile 

Inter: Handanovic - Vrsaljko, Miranda, Skriniar, Asamoah - Vecino, Brozovic - Politano, Joao Mario, Perisic - Icardi

Min. 78: Ştefan Radu este schimbat cu Bastos. 

Min. 73: Dublă-ocazie pentru Lazio, ambele şuturi fiind blocate. Faza se termină cu şutul lui Immobile peste poartă. 

Min. 70: GOOOL Inter! Icardi preia în careu cu dreptul şi finalizează cu stângul la colţul scurt. 

Min. 66: Şutul bombă al lui Marusic este respins în corner de Handanovic. 

Min. 48: Ştefan Radu îl faultează pe Politano, iar românul are un dialog mai încins cu Vrsaljko, în urma căruia croatul încasează cartonaşul galben. 

A început repriza secundă. 

Final de primă repriză. 

Min. 41: GOOOOL Inter! Brozovic înscrie cu un şut din afara careului.

Min. 40: O nouă ocazie pentru Inter! În careul de 16 metri, Icardi îi pasează lui Vecino, iar şutul acestuia este respins în corner. 

Min. 37: Milinkovic-Savic şutează din afara careului, dar lovitura sârbului trece peste poarta lui Inter. 

Min. 33: Schimbare la Lazio. Badelj nu mai poate continua şi în locul lui intră Cataldi. 

Min. 28: GOOOL Inter! Icardi înscrie după ce jucătorii lui Inter şi-au permis să paseze în careul lui Lazio. 

Min 22: Ocazie şi pentru Inter, după ce Lazio a cerut penalty. Perisic a trimis pe lângă poarta lui Strakosha din marginea careului. 

Min. 16: Ocazie pentru Lazio! Immobile a scăpat cu un singur apărător de la Inter lângă el, dar a şutat pe lângă poarta lui Handanovic. 

Min. 15: Meciul are un ritm bun, echipele ajung foarte rapid de la o poartă la alta. 

A început meciul. 


UPDATE 18.30: O ploaie torenţială şi un vânt care a ajuns şi la 100 de kilometri pe oră s-au abătut astăzi asupra Romei. Primăria a declarat stare de urgenţă în oraş şi le-a cerut oamenilor să nu iasă din case dacă nu este absolut necesar. Totuşi, Liga Profesionistă Italiană a anunţat că partida se va disputa conform programului, deşi ambele cluburi şi-au declarat disponibilitatea pentru amânare.


 

Vecine de clasament după 9 meciuri jucate în acest sezon, Lazio şi Inter sunt gata să închidă etapa cu numărul 10 în direct la Telekom Sport 2.

LIVE | Lazio - Inter, luni de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 2

Gruparea romană caută să-şi continue seria excelentă de pe teren propriu, după ce a câştigat trei din ultimele trei meciuri jucate pe Stadio Olimpico. În aceeaşi situaţie se află şi formaţia lui Spaletti, care a câştigat ultimele trei deplasări de la Spal, Sampdoria şi Bologna.

Lazio îl are indisponibil pe Riza Durmisi, în timp ce Badelj şi Lucas Leiva sunt incerţi pentru acest meci. De partea cealălaltă, Inter Milano nu va conta pe belgianul Radja Nainggolan, accidentat şi el la gleznă.

LIVE | Lazio - Inter, luni de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 2

În ultimele 5 întâlniri directe, Inter a câştigat de trei ori în timp ce Lazio o singură dată, în Cupa Italiei. În mai 2018, Inter a câştigat la Roma cu 3-2, după ce Vecino a marcat în minutul 81 golul victoriei.


Formaţii probabile

Lazio (3-4-2-1): Strakosha - Radu, Acerbi, Felipe - Lulic, Parolo, Badelj, Marusic - Correa, Milinkovic-Savic - Immobile

Inter (4-2-3-1): Handanovic - Vrsaljko, Skriniar, Vrij, Dalbert - Gagliardini, Brozovic - Politano, Martinez, Perisic - Icardi

 Galerie foto

Afla mai multe despre: laziointer milanoserie a 

viewscnt
Articole similare