Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Scorul e mincinos!". Nistor e cu gândul la derby-ul de titlu cu CFR Cluj: "E capital pentru noi!"

VIDEO | "Scorul e mincinos!". Nistor e cu gândul la derby-ul de titlu cu CFR Cluj: "E capital pentru noi!"
Comentarii

Dan Nistor (32 de ani) a deschis drumul Craiovei către victorie cu FC Botoşani. Oltenii au învins formaţia antrenată de Marius Croitoru cu 2-1, iar mijlocaşul cumpărat de la Dinamo a deschis scorul, în minutul 31. Nistor consideră că scorul final a fost unul mincinos.

Victoria a adus-o pe Craiova la patru puncte de primul loc, ocupat de liderul CFR Cluj. Urmează meciul direct dintre cele două echipe, în Gruia, iar Nistor a spus că e o întâlnire capitală pentru lupta la campionat.

"Scorul e un pic mincinos, am avut foarte multe ocazii, în prima repriză am avut şi o bară. Ne bucurăm că am obţinut cele trei puncte şi că ne-am apropita la patru puncte de CFR Cluj. Mă bucur foarte mult pentru acest gol deoarece ieri am împlinit şapte ani de la căsătorie şi sunt foarte fericit.

(n.r. - meciul cu CFR Cluj) E capital pentru noi. Dacă câştigăm ne apropiem la un punct şi lupta e deschisă, dacă nu cred că în proporţie de 90% s-au cam terminat şansele pentru campionat", a spus Dan Nistor, la flash-interviu, la Telekom Sport.

U Craiova - FC Botoşani s-a terminat 2-1, deşi Craiova putea să mai marcheze. Nistor (31) şi Koljic (72), respectiv Dugandzic (89) au marcat golurile partidei de pe "Ion Oblemenco".


 

Afla mai multe despre: dan nistoru craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare