Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Cea mai bună săptămână din 2019. Puşcaş a făcut spectacol la Palermo. Lucescu este erou în Grecia

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Cea mai bună săptămână din 2019. Puşcaş a făcut spectacol la Palermo. Lucescu este erou în Grecia

Stranieri

Comentarii

Tocmai s-a încheiat cea mai bună săptămână din 2019 pentru românii din străinătate. Cap de afiş este Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK a obţinut o victorie uriaşă în Grecia, contra lui Olimpiakos, iar echipa sa rămâne neînvinsă şi s-a detaşat în fruntea clasamentului. I-a mers bine şi fostului dinamovist Hanca. A marcat primul său gol din campionatul Poloniei, în timp ce George Puşcaş a reuşit prima dublă a sezonului în tricoul lui Palermo.

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, nu are adversar pe măsură în acest sezon din campionatul Greciei. Vulturii au câştigat cu 3-1 derby-ul contra rivalei Olimpiakos Pireu şi s-au detaşat la nouă puncte în fruntea clasamentului. PAOK rămâne neînvinsă după 20 de etape şi a mai făcut un pas important către primul de titlu de campioană după o pauză de 34 de ani.

În Serie A, Ionuţ Radu şi Genoa au terminat neînvinşi şi etapa aceasta. A fost 1-1 pe terenul celor de la Bologna, după ce portarul naţionalei de tineret a greşit la golul gazdelor, dar şi-a salvat echipa în partea a doua a partidei. Genoa va juca etapa viitoare contra echipei lui Ştefan Radu, Lazio.

În Serie B, George Puşcaş a marcat o dublă pentru Palermo în duelul din deplasare cu Perugia. Atacantul de 21 de ani a ajuns la cinci goluri în acest sezon, în timp ce echipa sa este pe locul doi, care duce direct în Seria A. Puşcaş l-a avut ca adversar pe Vlad Dragomir şi amândoi au fost chemaţi să se supună controlului antidoping la finalul partidei.

Sergiu Hanca a fost şi el decisiv pentru Cracovia în prima etapă a anului din Polonia. Aflat la debutul în tricoul noii sale echipe, Hanca a marcat golul victoriei în meciul cu Piast Gliwice. A fost 2 la 1 pentru Cracovia, care a urcat pe locul 8 în clasament.

În Arabia Saudită, Marius Şumudică a suferit primul eşec după opt partide consecutive fără înfrângere. Echipa sa, Al Shabab, a fost învinsă după ce Budescu a ratat o lovitură de la 11 metri şi a căzut pe locul patru, la două puncte de podium.

În Cehia, Alexandru Chipicu a fost decisiv pentru Sparta Praga. Chipciu a obţinut o lovitură de la 11 metri în urma căreia, Sparta a învins-o pe Bohemias Praga. Sparta se menţine pe locul patru în campionat.

Alexandru Mitriţă i-a încântat pe americanii de la New York City încă de la primul meci. Fostul jucător al Universităţii Craiova a fost titular în amicalul cu AIK Stockholm şi a marcat după 50 de minute de joc în tricoul newyorkezilor.

Afla mai multe despre: scouter 

viewscnt
Articole similare