Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. De la RACHETA lui Latovlevici până la meciul perfect făcut de Pantilimon. Cum s-au descurcat românii din străinătate

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. De la RACHETA lui Latovlevici până la meciul perfect făcut de Pantilimon. Cum s-au descurcat românii din străinătate

Special

Comentarii

A fost un sfârşit de săptămână plin pentru stranieri! Iasmin Latovlevici a înscris golul etapei în Turcia, Costel Pantilimon a închis poarta lui Nottingham Forest pentru a treia etapă consecutivă iar Răzvan Lucescu şi Alin Toşca rămân neînvinşi în campionatul Greciei. Veştile proaste vin însă din Cehia, acolo unde Nicolae Stanciu a ratat un penalty pentru Sparta Praga în remiza albă cu Jablonec.

Iasmin Latovlevici este remarcatul săptămânii în campionatele din Europa. Fundaşul lui Bursaspor a reuşit o super execuţie în deplasarea de la Ashkisar. A fost al doilea gol al lui Latovlevici pentru echipa sa în acest sezon. 

În Anglia, Costel Pantilimon este din ce în ce mai greu de scos din poarta celor de la Nottingham Forest. Echipa sa a învins-o cu 2-0, în deplasare pe Hull  iar românul a bifat cel de-al treilea meci fără gol primit şi are unul singur încasat în ultimele cinci partide. 

În Grecia, Răzvan Lucescu şi Alin Toşca rămân neînvinşi. PAOK este lider după ce a obţinut a 10-a victorie din acest sezon, 2-0 cu Xanthi. Vulturii mai au o remiză şi sunt singuri neînvinşi din prima ligă elenă

Şi lui Ladislau Boloni îi merge bine în Belgia. A obţinut o remiză etapa aceasta, cu Gent şi este pe locul doi cu Antwerp, la trei puncte în spatele liderului Genk. 

Stanciu, Chipciu şi Niţă au fost titulari pentru Sparta. Cu banderola de căpitan pe braţ, Stanciu a fost cel mai periculos om al gazdelor, însă a ratat o lovitură de la 11 metri. Sparta - Jablonec, terminat 0-0, a fost partida în care echipa românilor a aniversat 125 de ani de la înfiinţarea clubului

Ionuţ Radu a apărat în primul derby della Lanterna din carieră. A primit gol, dar echipa sa, Genoa, a terminat neînvinsă duelul cu Sampdoria. A fost 1-1. 

 Adrian Petre este unul dintre cei mai buni stranieri din prima ligă daneză. În weekend a contribuit deciziv la golul echipei sale, Esbjerg, care a remizat 1-1, în deplasare cu Vendsyssel. 

Pentru Laurenţiu Reghecampf nu a fost o săptămână deloc bună. A demisionat de pe banca saudiţilor de la Al Wahda, pe care îi antrena din iulie 2017.

Afla mai multe despre: scouterstranierifotballaura mandru,  

viewscnt
Articole similare